Primarul Horia Tiseanu: „Trebuie să ne luăm adio de la vreun teren de la Jandarmerie!”

Actualitate (Categoria articolului)

La sediul Primăriei Câmpina a avut loc miercuri o întâlnire a reprezentanților administrației locale, tema fiind găsirea unei locații potrivite pentru construirea unei săli de sport. În cadrul acestei întâlniri despre care noi am scris AICI, primarul Horia Tiseanu a făcut o afirmație categorică legată de posibilitatea ca administrația câmpineană să obțină vreun teren de la fosta unitate de jandarmi, situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

„De la vreun teren de la Jandarmerie trebuie să ne luăm adio! Ni s-a spus foarte clar. Acum, eu nu ştiu ce să cred, probabil că au pe acolo depozite de arme sau cine mai ştie ce... Cert este că ni s-a transmis foarte clar să ne luăm adio de la gândul că vom primi vreodată un teren din Unitatea de Jandarmi!” Vă reamintim că, în ultimii ani, administraţia locală a cerut în repetatea rânduri, de la guverne diferite, terenuri aparținând fostei unități de jandarmi, terenuri de la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” sau terenurile dezafectate ale unor foste unităţi militare. Nu a avut sorţi de izbândă până acum. Au existat promisiuni, dar nu s-a concretizat nimic, nu se știe din ce motive... Putem doar bănui.

3584 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • M. Focsa 21.09.2018 22:35 Never say never ;) Vedem bine ce credibilitate si autoritate mai are respectiva institutie azi... Ca si celelalte entitati inarmate ce apara inca statul nul de drept in care traim. Sa nu uitam ca in mare parte terenurile acestora sunt luate cu japca de la proprietarii lor de drept, de statul asta impus abuziv de sovietici in 1947...

Actualitate

2925 vizualizari
19 oct. 2018 21:25

Drumul principal care traversează satul Urleta, din comuna Bănești, a fost asfaltat pe o lungime de 2,2 km

Locuitorii din satul Urleta din comuna Bănești au motive de bucurie, după ce săptămâna trecută a fost asfaltată strada principală, pe o lungime de 2,2 km, iar anul viitor va fi realizată canalizarea întregului sat, fără a fi afectată lucrarea de asfaltare a drumului principal.

2844 vizualizari
19 oct. 2018 20:47

Curtea de Apel menține decizia Tribunalului Prahova de anulare a concursului prin care soția administratorului public, Remus Bădulescu, a fost angajată la Biblioteca Municipală Câmpina

2 comentarii

La finalul anului trecut, Tribunalul Prahova a dispus anularea concursului prin care a fost ocupat postul de bibliotecar gradul IA la Biblioteca Municipală Câmpina, concurs câștigat de Georgiana Bădulescu, soția administratorului public al municipiului, Remus Bădulescu. Decizia Tribunalului nu era definitivă și a fost atacată cu recurs de Municipiul Câmpina prin primar. Recursul s-a judecat ieri, 18 octombrie 2018, la Curtea de Apel Ploiești, iar instanța a dispus menținerea, în cea mai mare parte, a sentinței Tribunalului, inclusiv anularea concursului de ocuparea a postului menționat. De această dată, decizia este definitivă.

Alte stiri recente

633 vizualizari
20 oct. 2018 13:30

Liga A Prahova, etapa a 10-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață a avut loc primul meci al etapei a 10-a din Liga A. Etapa va continua după-amiază și se va încheia mâine dimineață.

1354 vizualizari
20 oct. 2018 07:12

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Stoica Teodorescu

Stoica Teodorescu a fost un dascăl cu un talent pedagogic desăvârșit și un valoros istoric. Este autorul primei monografii a orașului nostru, în anul 1924. Chiar dacă a locuit și profesat destul de puțin timp în Câmpina, Stoica Teodorescu și-a legat numele pentru totdeauna de orașul nostru, fiind de multe ori pe nedrept ignorat ori de câte ori se face referire la istoria Câmpinei.