Marți, 17 aprilie, se oprește apa în mai multe zone din Câmpina

Social (Categoria articolului)

HidroPrahova anunță o nouă oprire a apei potabile în municipiul Câmpina pentru ziua de marți, 17 aprilie, între orele 10.00-14.00. Furnizarea apei va fi sistată pentru remedierea unei avarii apărute pe Strada Energiei.

Conform anunțului HidroPrahova, vor fi afectați locuitorii de pe străzile Energiei, Primăverii, Schelelor, Rozelor și de la blocurile P1, P2, P3, P4 de pe Bulevardul Carol I. Societatea HidroPrahova își cere scuze pentru această întrerupere și roagă abonații vizați să își asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic. Înainte de reluarea distribuției vor fi prelevedate probe de apă, care vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate, conform reglementărilor in vigoare.

2826 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2125 vizualizari
25 apr. 2018 11:06

Andreea Dumitran are nevoie în continuare de ajutorul nostru. Donați 2 euro la SMS 8828 cu textul "Andreea"

În toamnă se vor împlini zece ani de când Andreea Ioana Dumitran a fost diagnosticată cu formațiune tumorală infiltrativă bulbo-protuberențială, mai exact cu o tumoare la cap. Avea opt ani când am scris prima dată desprea ea, despre cum s-a schimbat peste noapte viața familiei Dumitran, despre începutul unei lupte cu adevărat pe viață și pe moarte cu boala. Andreea are acum 16 ani, iar lupta ei nu s-a terminat și are nevoie în continuare de ajutorul nostru pentru a-și continua tratamentul.

3223 vizualizari
24 apr. 2018 10:39

Doi elevi de la Colegiul "Grigorescu" din Câmpina, printre premianții concursului județean "Manifest pentru Pământ"

Concursul județean de pictură, desen și postere "Manifest pentru Pământ", dedicat Zilei Pământului, a fost organizat în parteneriat de Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina și Colegiul Național "I.L. Caragiale" din Ploiești, cu sprijinul Societății de Geografie din România - Filiala Prahova. Aproximativ 200 de elevi de gimnaziu și liceu, din tot județul, au trimis lucrări la acest concurs, iar premiile au fost acordate vineri, în cadru festiv, la Sala Coloanelor a Muzeului Județean de Științe ale Naturii. Printre premianți se numără și doi elevi de la Colegiul "Grigorescu".

Alte stiri recente

1112 vizualizari
25 apr. 2018 21:40

Plombări la ceas de seară, pe Bulevardul Bălcescu din Câmpina

1 comentarii

Vă vine sau nu să credeți, dar la Câmpina se lucrează cu spor la repararea străzilor, inclusiv la ceas de seară. Chiar în această seară, în jurul orei 20.30, pe Bulevardul Bălcescu, în fața magazinului chinezesc, muncitorii firmei care a câștigat licitația pentru lucrările de reparații plombau de zor gropile din asfalt. Mai exact, locurile din care săriseră plombele puse anul trecut.

1569 vizualizari
25 apr. 2018 19:39

Cine și cu ce a greșit în conflictul dintre CS Câmpina și HM Junior. Și ce se mai poate face pentru a fi evitată dezafilierea

Litigiul dintre CS Câmpina și HM Junior este deja binecunoscut. Campinatv.ro a fost singura publicație care a relatat pas cu pas desfășurarea acestui conflict, cu toate implicațiile sale. În condițiile în care CS Câmpina are ca ultim termen 2 mai 2018, ora 13.00, pentru a achita datoria către HM Junior, datorie stabilită prin decizia Comisiei de Recurs a FRF, ar părea că povestea se apropie de final. Nici pe departe, pentru că sfârșitul sportiv al secției de fotbal a CS Câmpina va declanșa alt val de procese, iar la final vom asista, probabil, la executarea silită a clubului administrației câmpinene. Totuși, înaintea ședinței din 26 aprilie a Consiliului Local, deci cu câteva zile înainte de expirarea termenului limită, poate ar fi oportun să prezentăm cu ce a greșit, în opinia noastră, fiecare parte a acestui conflict și mai ales cum s-ar putea rezolva problema excluderii CS Câmpina din competițiile fotbalistice.