Suma alocată modernizării Parcului de la Soldat va fi suplimentată cu 206.000 lei. Investiția va ajunge la 1,68 milioane lei

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina va aproba, în ședința de marți, 25 septembrie 2018, în cadrul unei noi rectificări bugetare, suplimentarea cu 206.000 lei a sumei alocate lucrării de reabilitare a Parcului de la Soldat. Prin această suplimentare, costurile cu modernizarea parcului vor crește de la 1.476.780 lei la 1.682.780 lei, fără TVA, adică aproximativ 17 miliarde lei vechi.

Potrivit unor surse din Primăria Câmpina, este necesară alocarea unor bani în plus la această lucrare deoarece au fost aduse unele modificări proiectului, printre care realizarea mai multor rampe pentru persoanele cu dizabilități, un panou electric pentru scena care va fi amplasată în parc, utilizarea plăcilor de granit cu o grosime de 1,5 cm pe pat de beton, în loc de plăci de granit de 2 cm, pe pat de nisip. Mai sunt și alte modificări, dar acestea ar fi cele mai importante.
Modernizarea Parcului de la Soldat trebuia să fie gata de mult, mai exact din 24 august 2018. Vă reamintim că, la solicitarea firmei constructoare (Construct Edil SRL Câmpineanca, Vrancea), care a invocat zilele ploioase din iunie și iulie, Primăria a acceptat prelungirea termenului de execuție până la 13 septembrie 2018, dar degeaba. Lucrările sunt, încă, departe de a fi finalizate. 

Citiți și: Încă o eroare în cazul Parcului de la Soldat din Câmpina. Și o veste proastă - investiția nu va fi finalizată la termen
Termenul de finalizare a reabilitării Parcului de la Soldat şi a skatepark-ului a fost prelungit până la 13 septembrie
În ritmul în care se lucrează, modernizarea Parcului de la Soldat nu va fi gata nici la primăvară...

2906 vizualizari
16

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
 • Nini 21.09.2018 15:27 Multumim dlui Pitigoi pentru si mai multe betoane ,,plantate ''in mijlocul orașului. .. viziune de om politic adevărat... f. Frumos. vedeti daca mai e pe undeva vreun pic de spatiu verde, poate plantati si pe acolo niste pavele, un pic de beton... ca la Casa de cultura
 • diss 21.09.2018 15:30 Deci cam 400.000 de euroi ,cred ca se va ajunge la 500.000, pentru trei pavele ,zece brazi si o fantana.Plus ca acest amarat de parc se va termina prin 2020!Concluzia mea:bataie de joc pe banii nostri!Dar cui ii pasa?
 • Magdalena 21.09.2018 19:33 Asta este procedura prin care se fură la vedere,intârzieri programate ,suplimentări incasate direct de cei interesati ca orasul să arate ca dracu.Motiv să mai ceară bani...vai de capul nostru, prost am mai votat.
 • Pitigoi Ioan-Adrian 22.09.2018 11:20 Pentru Domnul “ninel”-Va reamintesc faptul ca proiectul parcului exista din 2015 si a rezultat in urma unei consultari publice.Astfel,daca doriti sa insistati cu aberatiile Dvs. va rog sa o faceti cu numele real astfel incat sa va puteti asuma pana la capat cele afirmate.Multumesc!
 • Cornelia 22.09.2018 15:58 Domnule Pițigoi!!!! Nu va e macar un gram de rusine? Chiar asa....? chiar asa...? Adică vreti sa spuneti ca noi câmpinenii ne-am exprimat la dezbatere publică sa alegeți voi cei din conducere firma care sa lucreze și să nu termine lucrarea la termenul asumat prin asa zisa licitație? Chiar asa....? Mai grav domnule viceprimar tot noi câmpinenii am votat sa mai dati încă 2 miliarde de lei vechi aceleași firme? Chiar asa...? Știți ceva domnule Pițigoi?! Explicați-ne substantivul hoție! Si dupa explicați-ne problema Șirna pt inceput.... Pt domnul Nini: răul abătut asupra acestui minunat oras in care trăim vine de la cel care a pus de mult timp stăpânire pe toți care au condus urbea in ultimii 20 de ani. Un adevărat devil.
 • Nini 22.09.2018 18:06 Numele meu este ,,Nini'', nu Ninel. Asa imi spun prietenii... Dar vad ca e greu si sa cititi... asta e. Acum inteleg ca nu pot sa va cer prea mult. Aveam asteptări de la dvs. , dar cred ca veti fi o dezamăgire si mai mare decat Tiseanu. Si nu aberez dle Pitigoi, ci sunt doar un cetățean nemulțumit al municipiului. Dar vad ca va deranjez... Am o singura intrebare: dvs va place? Nu imi răspundeți _ dati-va dvs răspunsul. Sa inteleg ca aceasta este linia pe care veti merge in campanie? Sunt lucruri mostenite de la predecesorii dvs. Si nu ati avut ce Sa faceti? Săracul de dvs....ce viața grea aveti... Mi-a curs o lacrimă.
 • Nini 22.09.2018 18:35 Completare: Dle Pitigoi, sa inteleg ca doar mesajul meu v-a deranjat? Celelalte ,,ca se fura'', etc. Nu v-au deranjat???
 • Aurel 22.09.2018 19:17 Bătaie de joc pe banii noștri...? Furăciune din banii noștri! Cât tupeu să ai să spui că cetățenii au votat întârzierea și pompat bani în plus de suma contractată, și nu orice sumă...aproape 50.000 de euro. Chiar în halul ăsta vă bateți joc de noi? Mai bine tăceați.
 • Andra 22.09.2018 19:23 Șpagă, șpagă, șpagă! Ce vreți să spuneți don` viceprimar Pițigoi? Că noi am avut posibilitatea să dezbatem proiectul?Ca să-l gestionați voi foarte prost, ca toate lucrările de prin oraș și să suplimentați suma? Apropo, pentru ce ați suplimentat-o? Atenție, nu ne luați de proști! Rușine să vă fie!
 • George Popoviciu 22.09.2018 21:28 Domnule Pitigoi , acești oameni se plictisesc , doar acuza grav fără dovezi; habar nu au de nimic. Îl cunosc pe tatăl dumneavoastra, un profesionist de mare caracter. In locul dumneavoastră as face o plângere pentru acuzele grave si i-as duce prin tribunale . Cereți parchetului sa-i găsească , operatorii de rețele sunt obligați sa stocheze datele 6 luni si e simplu . Sa plătească pentru mizeriile pe care le spun si pentru acuzele grave. Sper ca acest mesaj sa fie postat de administratorul televiziunii CampinaTV.
 • Cornelia 23.09.2018 14:10 Ha ha ha! Penibil! Penibil! Domnule Popoviciu poate vă spune dumneavoastră cum firma de partid a domnului viceprimar Pițigoi Sofexpert Project SRL Șirna este selectată să execute multe lucrări de când domnul Pițigoi este viceprimar al municipiului Câmpina. La fel să vă spună că unele lucrări nu sunt finalizate la termenul stabilit prin contract și nu s-a vorbit de penalizări, ci doar de prelungiri. În ceea ce privește subiectul pentru care îl apărați pe domnul Pițigoi, întrebați-l dumneavoastră dacă sunt legale următoarele: 1. Să schimbi elemente tehnice din proiectul lucrării licitate în timpul execuției și mai ales după expirarea termenului de execuție? 2. Să suplimenteze suma licitată deja, după expirarea termenului de execuție, altă sumă decât cea de diverse și neprevăzute? 3. Ce ar trebui să facă celelalte firme care au licitat și nu au câștigat la suma pusă în joc de Primărie fără să beneficieze și ele de suma majorată? 4. Dacă a semnat cineva din Primărie aceste modificări tehnice, financiare și cine le-a semnat? 5. Dacă s-a opus cineva acestor lucruri și la prelungirea termenului de execuție fără să aibă loc penalizarea? 6. Ce măsuri va lua la următoarea prelungire a termenului de execuție? 7. Ce legi s-au încălcat? 8. Ce lege încalcă domnii consilieri locali dacă votează majorarea sumei în circumstanțele actuale? Ce vor spune organele abilitate de cercetare și Curtea de Conturi? Sau poate răspundeți dumneavoastră, domnule Popoviciu... deși nu prea aș vrea să răspundeți, ținând cont de oda pe care i-ați `închinat-o` domnului viceprimar.
 • Andra 23.09.2018 15:48 Pentru domnul Popoviciu: o idee extraordinară cu parchetul, doar că ar trebui sa fie invers, din partea unora din primărie să fie un autodenunț. Pentru Cornelia: ai mare dreptate. Răul este creat și impus ....
 • Aurel 23.09.2018 15:59 Domnule Popoviciu, să înțelegem că sunteți parte la ceea ce se întâmplă în Primărie, ceea ce se întâmplă cu lucrările prost efectuate? Cu bătaia de joc pe care o primim din partea viceprimarului, căruia încercați să-i ridicați statuie? Chiar ne luați de proști?
 • Petrica 24.09.2018 10:36 Aroganta se mosteneste dl Tiseanu si Pitigoi.Si politica este remunerata substantial.Presupunand ca ati avea cont nelimitat la banca ati plati atat pentru asemenea lucrare.Arhitectii primariei isi asuma.Vin ploile si nu vor lucra.Si dupa ce isi va umple conturile Doreii vor schimba firma,o vor trece pe pierdere si va inregistra alta.Cu aceiasi grei la timona.Ca orasul a avut parte de Concivic si altii ca ei e doar inceputul.Ne place munca necalificata si bani la banca.Suplimentarea fondurilor este ilegala,si DNA sa fie prin zona,ce vine gratis se duce pe ...Prahova.Mi e greata
 • Ovidiu 25.09.2018 21:09 Nu am inteles un lucru. Aceasta lucrare este o investitie si de ea raspunde Tiseanu, sau este o reparatie si raspunde Pitigoi. Mie mi se pare ca este o investitie si atunci de ce se baga in seama Pitigoi?! Daca este o reparatie si viceprimarul raspunde, nu poate da vina ca e un proiect din 2015, vezi Doamne cand el nu era in functie. Deci... cum e, daca poate sa ma lamureasca si pe mine cineva! Multumesc!
 • Admin 26.09.2018 07:24 Modernizarea parcului este o investiție (nu reparație), de coordonarea căreia se ocupă Serviciul ADPP, aflat în subordinea viceprimarului.

Actualitate

2927 vizualizari
19 oct. 2018 21:25

Drumul principal care traversează satul Urleta, din comuna Bănești, a fost asfaltat pe o lungime de 2,2 km

Locuitorii din satul Urleta din comuna Bănești au motive de bucurie, după ce săptămâna trecută a fost asfaltată strada principală, pe o lungime de 2,2 km, iar anul viitor va fi realizată canalizarea întregului sat, fără a fi afectată lucrarea de asfaltare a drumului principal.

2849 vizualizari
19 oct. 2018 20:47

Curtea de Apel menține decizia Tribunalului Prahova de anulare a concursului prin care soția administratorului public, Remus Bădulescu, a fost angajată la Biblioteca Municipală Câmpina

2 comentarii

La finalul anului trecut, Tribunalul Prahova a dispus anularea concursului prin care a fost ocupat postul de bibliotecar gradul IA la Biblioteca Municipală Câmpina, concurs câștigat de Georgiana Bădulescu, soția administratorului public al municipiului, Remus Bădulescu. Decizia Tribunalului nu era definitivă și a fost atacată cu recurs de Municipiul Câmpina prin primar. Recursul s-a judecat ieri, 18 octombrie 2018, la Curtea de Apel Ploiești, iar instanța a dispus menținerea, în cea mai mare parte, a sentinței Tribunalului, inclusiv anularea concursului de ocuparea a postului menționat. De această dată, decizia este definitivă.

Alte stiri recente

639 vizualizari
20 oct. 2018 13:30

Liga A Prahova, etapa a 10-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață a avut loc primul meci al etapei a 10-a din Liga A. Etapa va continua după-amiază și se va încheia mâine dimineață.

1355 vizualizari
20 oct. 2018 07:12

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Stoica Teodorescu

Stoica Teodorescu a fost un dascăl cu un talent pedagogic desăvârșit și un valoros istoric. Este autorul primei monografii a orașului nostru, în anul 1924. Chiar dacă a locuit și profesat destul de puțin timp în Câmpina, Stoica Teodorescu și-a legat numele pentru totdeauna de orașul nostru, fiind de multe ori pe nedrept ignorat ori de câte ori se face referire la istoria Câmpinei.