Jumătate din spațiile din corpul C2 al Pieței Centrale Câmpina au fost deja închiriate înainte de finalizarea construcției

Actualitate (Categoria articolului)

Construcția corpului C2 al Pieței Centrale Câmpina a început în toamna anului 2015 și ar fi trebuit finalizată la 15 februarie 2017. Investiția nu este gata, motiv pentru care conducerea Pieței Centrale a notificat deja constructorul și, în conformitate cu contractul dintre cele două părți, din 28 februarie se vor aplica penalități de întârziere de 730 lei pe zi.

Lucrarea este realizată de firmele Tahoma Bautrupp și Athenaeum Construct SA, care au câștigat licitația la prețul de 2.523.824 lei fără TVA. Finanțarea obiectivului este asigurată exclusiv de la bugetul Serviciului Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale. Corpul C2 va include spaţii comerciale şi birouri, un pasaj pietonal acoperit care va realiza legătura cu corpul C1 (piaţa agroalimentară), alte dotări şi amenajări aferente. 
În paralel cu lucrările de construcție, conducerea Pieței Centrale a organizat licitații pentru închirierea spațiilor comerciale din corpul C2. Până acum au fost deja închiriate toate spațiile de la parter și se așteaptă în continuare solicitanți pentru spațiile de la etajul clădirii. 

5826 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

690 vizualizari
24 mai 2022 20:00

O autospecială a Poliției a lovit un motociclist pe DN1, la Nistorești

Cu puțin timp în urmă, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona cartierului Nistorești s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că accidentul a avut loc între o autospecială de poliție și o motocicletă. 

2242 vizualizari
22 mai 2022 19:04

Au început lucrările la noua grădiniță din cartierul Uniunea Europeană, din Câmpina

Zilele trecute au început lucrările la o nouă grădiniță în Câmpina, care va fi realizată pe Strada Uniunea Europeană, în apropierea terenului sintetic de fotbal de la Căminul Petrol. Investiția este realizată din fonduri europene și se numără printre proiectele fostei administrații locale, blocate de Ministerul Dezvoltării și deblocate de primarul Alin Moldoveanu împreună cu actualul Consiliu Local, la începutul acestui mandat.

Alte stiri recente

1 vizualizari
24 mai 2022 20:59

Liga A Prahova, etapa a 31-a. Rezultate și clasament

Marți, 24 mai 2022, în cadrul etapei a 31-a din Liga A Prahova, la fotbal, etapă intermediară, s-au înregistrat o serie de rezultate mai puțin așteptate. Iată rezultatele etapei, clasamentul la zi, precum și programul etapei viitoare:

1539 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10, la Casa Tineretului, va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.