CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Societatea Erin, deţinătoarea "turnului înclinat", hotărâtă să acţioneze în instanţă Consiliul Local Câmpina după începerea demersurilor privind exproprierea

- Actualitate -

Societatea Erin, deţinătoarea

Povestea "turnului înclinat" din Câmpina este arhicunoscută. Din 1995 a început construcţia, iar în 2003 a fost abandonată. Recent, după ce s-a pierdut definitiv un prim proces în instanţă cu firma Erin, Consiliul Local Câmpina a decis începerea demersurilor pentru exproprierea clădirii respective.

Societatea Erin nu pare dispusă să accepte o astfel de variantă, transmiţând Consiliului Local notificare pentru îndeplinirea procedurii prealabile înaintea atacării în instanţa de contencios administrativ a hotărârii prin care se încep demersurile pentru expropriere.
Secretarul municipiului Câmpina, Elena Moldoveanu, a prezentat consilierilor situaţia, documentele transmise de societatea Erin şi variantele existente (video). Practic, consilierii locali aveau posibilitatea să decidă revocarea hotărârii respective sau menţinerea ei şi, implicit, asumarea unui nou proces cu societatea Erin. Important este că, pe perioada viitorului proces în instanţa de contencios administrativ, care oricum durează mult mai puţin decât un proces obişnuit, demersurile pentru exproprierea "turnului înclinat" continuă. Consilierii au fost în unanimitate de acord să-şi menţină hotărârea iniţială, asumându-şi un nou proces cu Erin. (video)
Acum, este foarte greu de explicat de ce o diferenţă atât de mare de atitudine din partea societăţii Erin. Pe de o parte, se constată o totală lipsă de interes în finalizarea lucrărilor, reamintim, abandonate din anul 2003, dar pe de altă parte, există o intensă preocupare din partea acestei societăţi pentru orice acţiune în instanţă privind clădirea, care a devenit una dintre petele de pe obrazul Câmpinei.

Citiți și Consiliul Local Câmpina a aprobat demararea procedurilor pentru exproprierea "turnului înclinat"

Avem o speranță. "Turnul înclinat" ar putea fi declarat de utilitate publică și preluat de administrația locală


29 Oct 2017 09:01 5905 vizualizari


Comentarii


  • 31.10.2017 15:27 Adi Popescu Societate Erin...niste ordinari si niste nerusinati! De ce e diferenta atat de mare de atitudine? Pentru ca domnul care e asociat majoritar are o problema si il doare-n cot de Campina (da, domnul e tot campinean)!!!!!!
  • 30.10.2017 10:29 Ardiles Ion Nimic nou sub soarele Campinei,o supa imputita si reincalzita de alti consilieri,acelasi Primar si alte sume de bani drenate avocatilor.Chiar nu pricepe nimeni in Primarie unde este solutia de rezolvare,ce victorie politica in unanimitate, se ridica mana mecanic si mergand pe mana altora tot inainte cu nepasarea pana se implinesc 30 de ani?,oare ce suma de bani s-a cheltuit pana acum?ne vaitam ca nu sunt bani si de alte cerinte ale orasului,in spatiul public nu eexista RESPONSABILITATE ,doar cand verifica curte a de conturi se gasesc banii, dar e mult prea tarziu,masina de 30mii ,combustibil sera,termopane ,etc,etc,etc ,aici nu sunt bani publici ? O mizerie de administratie ,sigur 10 ani e putin de la aderare asa ca in 30-40 de ani se termina canalizarea,astfaltarea etc,etc,etc.ce este de facut?teoretic se stie practic atata timp cat in spatiul pubil si politic activeaza oameni ce nu au lucrat in LUMEA REALA nu sunt SANSE,oare ce zic cei ce au afaceri in spatiul PRIVAT de cum se scurg banii in bataie de joc,NIMIC, incaseaza si ei la randul lor banii oamenilor si fac PLAYBACK.De fapt e ca la Pacanele folosirea banului Public,cand apare in fereastra se apasa din nou si vine alta si uite asa se rotesc banii in CARPACEALA ORASULUI,doi incarca doi descarca,JALNIC !
988 vizualizari 28 May 2024 16:44 Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

În jurul orei 16.30, pe DN1 a avut loc un incident care a dus la blocarea traficului rutier.

citeste mai mult
934 vizualizari 25 May 2024 15:58 La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

Polițiștii au oprit vineri seară, la Florești, un ATV condus de un tânăr de 24 ani, din localitate. 

citeste mai mult
1686 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
15962 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie 2024 la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV