ProRomânia și-a stabilit candidatul pentru Primăria Câmpina - Liviu Davidescu

Politică (Categoria articolului)

Scena politică locală cunoaște efervescența specifică oricărei perioade pre-electorale, partidele fiind în căutarea candidaților care să le aducă un număr cât mai mare de voturi, iar candidații (unii dintre ei, pentru că există și astfel de cazuri) în căutarea partidelor care să-i susțină. ProRomânia, un partid destul de mic și mai puțin activ pe scena politică locală, și-a desemnat zilele trecute candidatul la funcția de primar al municipiului Câmpina - Liviu Davidescu.

Născut la Câmpina în urmă cu 49 de ani, Liviu Davidescu este director de transporturi la o societate comercială importantă din Câmpina. Este căsătorit și are o fiică. A mai cochetat cu politica, dar a intrat efectiv în politică înaintea alegerilor din 2016, alegând ALDE. A ajuns până la funcția de vicepreședinte al organizației locale, apoi, odată cu plecarea întregii filiale la Partidul Prahova în Acțiune, a făcut același pas, fiind ales pe 31 ianuarie 2020 în funcția de vicepreședinte al noii formațiuni politice. Acum a fost desemnat candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina din partea Partidului ProRomânia.
De unde și de ce această schimbare bruscă? ”Am simțit că nu mă regăsesc în ideologia Partidului Prahova în Acțiune, chiar dacă am acolo prieteni, foști colegi. Mă consider un om mai de stânga decât se manifesta Prahova în Acțiune și cred cu sinceritate și cu mai multă convingere în valorile promovate de ProRomânia. De altfel, cred că ALDE și ProRomânia au ceva în comun și îmi aduc aminte cu plăcere că ambele partide l-au susținut pe Mircea Diaconu la președinția României. Este un proiect nou, în care cred că pot face mai multe pentru Câmpina”, ne-a declarat Liviu Davidescu.
Candidatul ProRomânia îi invită pe câmpineni la un exercițiu de imaginație: ”Îmi doresc să devin primarul orașului meu natal pentru că mă doare că oamenii s-au obișnuit cu răul, sufăr că tinerii pleacă din oraș tocmai pentru că orașul nu le mai oferă mare lucru. Invit pe oricine să facă următorul exercițiu de imaginație - plecați pe strada principală a Câmpinei de la Casa Tineretului până pe Câmpinița și dacă mergeți cu atenție îmi veți da dreptate. Casa Tineretului trebuie să redevină un loc pentru tineri, un loc viu, în care să se întâmple ceva și care, de ce nu, să și producă bani. Nu voi lua punct cu punct tot bulevardul central, dar mă voi opri la Cinematograf. Eu îl consider cel mai capitalist loc din copilăria mea în perioada comunistă. Aici am văzut filme remarcabile. Cine nu a mers cu iubita lui la film, cine nu s-a bucurat de atmosfera de aici... Da, mă doare că nu există în Câmpina niciun loc în care tinerii să se poată distra, să se poată relaxa, să se simtă bine, să socializeze. Cred că trebuie să începem o reconstrucție pe baze solide, de asta are nevoie Câmpina!”

6301 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ioku 17.02.2020 22:48 Nu il cunosc pe acest domn,insa are fata de primar.Din partea lui Tiseanu sa va asteptati la aruncat cu noroi.Daca tineri precum Nistor,Grama candideaza ii vor trimite pe Tiseanu si Pitigoi la curatat coceni,isi vor lua teapa de la campineni grosolan.
  • Dumitrache I. 18.02.2020 17:08 Eu tot mai sper ca Marian Nistor sa aibă loc de alții, mai devreme sau mai târziu și sa candideze.

Politică

2017 vizualizari
02 sept. 2022 20:19

Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

2 comentarii

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

4748 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

66 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

149 vizualizari
25 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CSC Berceni 7-0

Brezenii se instalează din ce în ce mai autoritar în fotoliul de lider al campionatului județean, după o nouă victorie zdrobitoare - 7-0 cu CSC Berceni.