Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

Sport (Categoria articolului)

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

Darius Coman, chiar dacă este încă junior, și-a câștigat dreptul de a participa la o întrecere de asemenea calibru, Campionatul European de Seniori, după ce a realizat baremul de participare la nivel european de seniori. Câmpineanul nostru - primul sportiv produs la Bazinului Didactic din Câmpina - va concura în probele 100m bras, 200m bras și 100m mixt și va da piept cu tot ceea ce are mai bun Europa la acest nivel de seniori. Darius a făcut deja antrenamentele oficiale în bazinul care va găzdui cea mai importantă competiție continentală de natație. 
Fie și numai simpla prezență la startul acestei întreceri este un motiv de bucurie și de mândrie pentru toți cei implicați în acest fenomen, pentru Câmpina sportivă.
Cei interesați îl pot susține pe Darius Coman fie direct din tribunele Complexului Olimpic de Natație de la Otopeni, fie urmărind platforma Antena play.
Mult succes, Darius Coman!

3421 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mircea Dumitrache 05.12.2023 08:26 Mă simt onorat că l-am cunoscut pe acest tânăr de când era copil, felicitări atât lui cât și părinților care l-au susținut. Voi fi cu sufletul alături de el, Succes.
  • Florea Constantin 05.12.2023 12:40 SUSTINEM SI AICI . SUCCES ...CAMPIONULE . VOM AUZI DE TINE .
  • Ilie 05.12.2023 21:42 Lui Stoican ii este frica de Cojocaru și de Dochia.Instruit sa se facă mic și joc de glezne.Ca așa e în politica.Campinenii așteaptă cărțulia cu primarul Facebook.Este un album colectiv semnat Leica? Sa nu ziceți că bun nu a avut liber pe vremea PDL de Tiseanu.Acum revine apărați Campina de tandemul MDPP....sa continue cu experimentele,nu au votat ei pe d-na Sanda Mocuța sau Jenica Tabacu ....și o va vota pe d-na Nistor....Vechiul PDL va vota,dar vechii Psdisti.Sau pe Tiseanu să pună ștampila pe PSD.Ei nu își dau seama că vor da cu subsemnatul.Cand PSD va atrage tineri și când va avea viziune și vor dispărea frânării contra vântului .Comunismul trebuie să dispară... Cum sa te reprezinte acea doctrina marxist leninistă.

Sport

1123 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

2188 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

Alte stiri recente

903 vizualizari
26 feb. 2024 19:58

Primim de la cititori. Cartierul Turnătoriei, din Câmpina, uitat de autorități?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

1031 vizualizari
26 feb. 2024 18:41

Doi șoferi din Câmpina s-au ales cu dosare penale - unul pentru alcool, altul pentru că avea permisul anulat

În cursul zilei de duminică, 25 februarie, doi bărbați din Câmpina, aflați fiecare la volanul mașinii sale, s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de polițiști, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.