Punctaje între 54 și 93 puncte pentru candidații declarați admiși la Școala de Poliție din Câmpina. Departajarea celor cu punctaj minim s-a făcut pe baza mediei de la bacalaureat

Actualitate (Categoria articolului)

Cel mai mare punctaj la proba scrisă (93 puncte) pentru admiterea la Școala de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina l-a obținut un candidat din județul Argeș - Ioan Deaconu, iar între primii zece admiși se numără patru băieți și șase fete. Punctajul minim cu care s-a intrat la această sesiune de admitere este de 54 puncte și a fost obținut de 90 de candidați. Doar patru dintre ei au fost declarați admiși, în limita locurilor disponibile, departajarea făcându-se pe baza mediei de la bacalaureat.

Rezultatele la proba scrisă au fost afișate în această dimineață, în jurul orei 4.45, după corectarea tuturor lucrărilor la testarea scrisă și întocmirea listelor de clasificare a candidaților în ordinea descrescătoare punctajelor obținute. Potrivit datelor postate pe site-ul Școlii de Poliție, cele 1.300 de locuri pentru agenți de poliție în structurile IGPR, la sesiunea ianuarie 2018, au fost ocupate astfel:
- 1.281 candidați - punctaje între 54 și 93 puncte
- 9 candidați romi - punctaje între 59 și 92 puncte
- 10 candidați de la alte minorități - punctaje între 50 și 61 puncte
Contestațiile se depun în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, iar rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, vor fi afișate la sediul instituției și vor fi postate pe site-ul acesteia în alte 24 de ore de la finalizarea depunerii contestațiilor, deci cel târziu marți dimineață, la ora 4.45. Candidații declarați admiși vor începe cursurile pe 29 ianuarie, iar durata de școlarizare este de un an.
Vă reamintim că aceasta a fost prima sesiune de iarnă pentru admiterea la Școala de Poliție. De asemenea, este prima admitere la care nu au mai existat criteriile legate de înălțime și de limita maximă de vârstă. Pentru cele 1.300 locuri scoase la concurs s-au înscris inițial 10.404 candidați. După verificarea dosarelor și testarea psihologică, au rămas în cursă 6.152 candidați, iar dintre aceștia, 5.800 s-au prezentat la Câmpina pentru a participa la concursul de admitere. 3.850 candidați au trecut cu bine de probele eliminatorii (contravizita medicală și testarea aptitudinilor fizice) și au susținut proba scrisă (test grilă la limba română și o limbă străină).

Rezultate complete admitere ianuarie 2018

Candidați romi

Candidați alte minorități

11177 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1540 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accvident rutier, în urma căruia un autoturism s-a răstunat în afara părții carosabile.

2424 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

1 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

963 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

1052 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.