Încă două victorii pentru micuțele handbaliste de la CS Câmpina în Campionatul Municipiului București

Sport (Categoria articolului)

Grupa mai mică de fete de la Secția de Handbal a CS Câmpina, condusă de antrenorul Denisa Toma, a jucat duminică alte două partide în cadrul Campionatului Municipiului București.

Câmpinencele au reușit încă două victorii: 18-2 cu CS Creativ București și 9-8 cu Unirea Dobroești.
Denisa Toma a folosit în cele două partide următorul lot de jucătoare: Iris Ana Maria Mareș, Timeea Alexandra Popa, Daria Andreea Tudorache, Teodora Ungureanu, Andreea Simona Achim, Antonia Ioana Toporaș, Alexandra Mihaela Frîncu, Sonia Elena Olteanu, Mara Ioana Dumitrache, Mara Ioana Apetre, Elena Miruna Ion, Sabina Ioana Drăgan, Sofia Boacă, Karina Ioana Broșteanu, Mara Alexandra Dragomir, Alice Gabriela Penghea, Delia Maria Petcu, Andreea Maria Safta, Anna Lara Gugiu, Raluca Duță.

2173 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

898 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.

1315 vizualizari
03 iun. 2023 15:23

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

Ultimul meci pe teren propriu al brezenilor le-a adus - și oficial - tilul de campioană a județului, fiecare component al său primind la finele partidei cu Teleajen Văleni medaliile de campion. Iar brerzenii au onorat acest mokemnt printr-o victorie la scor de tenis, că tot suntem în plin Roland Garros, 6-1, fără drept de apel.

Alte stiri recente

691 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

1938 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

2 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.