Scurt și la... subiect, cu Florin Florian, fondatorul proiectului pentru copii ”Lumea lui Scăpărici”

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Florin Florian are o poveste de viață foarte interesantă, iar unul dintre cele mai dragi proiecte ale sale este ”Lumea lui Scăpărici”, unde este nu numai fondator și administrator, ci și... animator.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu Florin Florian veți afla, printre altele, dacă Lumea lui Scăpărici este și lumea sa, ce îi oferă copiii în cadrul acestui proiect, care a fost cel mai bun sfat primit în viață, dar și ce muzică ascultă, ce face în timpul liber, unde ar pleca în vacanță, care ar fi subiectul unei cărți pe care ar scri-o, ce îl emoționează, ce îl amuză, cum definește prietenia și, nu în ultimul rând, ce înseamnă Câmpina pentru invitatul nostru.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Florin Florian, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Elena Murariu, președintele Fundației AMUS Câmpina
Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță

3745 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2206 vizualizari
30 mai 2023 20:05

Cosmin Raț: ”Cu un parteneriat cu Consiliul Județean, Centrul de Primiri Urgențe pe locul fostului cinematograf ar putea deveni realitate”

1 comentarii

Consilierul local Cosmin Raț, secretar general al Partidului Oamenilor Liberi, a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro în care am discutat despre actualitatea politică și administrativă locală.

2492 vizualizari
25 mai 2023 07:17

Alin Moldoveanu: ”Proiectele cu fonduri extrabugetare din învățământ depășesc 20 milioane euro”

1 comentarii

Câmpina are în diverse faze numeroase proiecte cu fonduri europene sau cu fonduri guvernamentale, în mai multe domenii de activitate. Valoarea acestora este impresionantă, atât dacă ne raportăm la ce se întâmpla până acum, mai ales în perioada în care fondurile europene erau blocate, cât și dacă ne raportăm la valoarea lor efectivă. 

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.