Comunicat privind lansarea proiectului ”Caraimanul Bușteni - Performanța în fotbalul juvenil”

Anunțuri (Categoria articolului)

Asociația Club Sportiv Caraimanul Bușteni anunță lansarea proiectului "Caraimanul Bușteni - Performanța în fotbalul juvenil"- ”Acțiune cofinanțată de Consiliul Județean Prahova”. Acest proiect are ca obiective specifice dezvoltarea fotbalului juvenil în zona noastră și creșterea calității sistemului de selecție al Asociației noastre, adaptându-l la ultimele tendințe din domeniul sportiv.

Obiectivele specifice ale proiectului includ:
OS1. Participarea în cadrul Campionatului Județean Prahova la cel puțin trei categorii de vârstă în anul competițional 2023-2024. Dorim să oferim oportunități pentru dezvoltarea tinerilor fotbaliști, promovând sportul și competiția sănătoasă.
OS2. Creșterea calității sistemului de selecție al Asociației Club Sportiv Caraimanul Bușteni prin implementarea unor măsuri de adaptare a sistemului de selecție la ultimele tendințe din domeniul sportiv. Ne angajăm să identificăm și să selectăm talentele tinere și să le oferim șansa de a se dezvolta în cadrul clubului nostru.
OS3. Susținerea și dezvoltarea sistemului integrat de pregătire fizică a sportivilor Asociației Club Sportiv Caraimanul Bușteni. Vrem să asigurăm că sportivii noștri beneficiază de pregătirea fizică adecvată pentru a-și atinge potențialul maxim.
OS4. Valorificarea aptitudinilor dobândite prin intermediul sistemului de pregătire sportivă dezvoltat în cadrul Asociației Club Sportiv Caraimanul Bușteni prin participarea la competițiile oficiale ale FRF, cât și în competiții organizate de alte structuri, la nivel național și internațional. Ne propunem să transformăm potențialul în performanță, oferind sportivilor noștri o platformă pentru a se exprima la nivel național și internațional.
OS5. Continuarea tradiției și organizarea turneului de fotbal juvenil "Caraimanul Kids Cup" ediția a VII-a. Suntem mândri să continuăm tradiția acestui turneu de fotbal juvenil, care a devenit un eveniment important pentru comunitatea locală. Ediția din acest an a avut loc în perioada 25 iunie - 2 iulie 2023, pe stadionul Bușteni, și va adresa categoriilor U6, U7, U8, U9, U10, U11 și U12. De asemenea, proiectul va include și achiziționarea de echipamente și materiale sportive de înaltă calitate pentru a asigura sportivilor condiții optime de pregătire și competiție. Asociația Club Sportiv Caraimanul Bușteni își propune să aducă fotbalul juvenil la un nivel superior, să dezvolte talente și să contribuie la formarea tinerilor sportivi. Ne dorim ca acest proiect să contribuie la promovarea sportului și a valorilor acestuia în comunitatea noastră.
Pentru mai multe informații și actualizări despre proiect, vă invităm să urmăriți pagina noastră de social media.
Pentru mai multe informații de presă, vă rugăm să contactați:
[Contact pentru presă]
Nume: Moise Lucian
Telefon: 0724560848
Email: lucian_moise@yahoo.com
„Acțiune cofinanțată de Consiliul Județean Prahova”
Despre Asociația Club Sportiv Caraimanul Bușteni:
Asociația Club Sportiv Caraimanul Bușteni este o organizație dedicată dezvoltării sportive a tinerilor din Bușteni și din împrejurimi. Avem o lungă tradiție în promovarea sportului și a valorilor acestuia în comunitatea noastră.

2246 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

1849 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

2538 vizualizari
29 nov. 2023 15:34

Vineri, 1 Decembrie, un segment din Bulevardul Carol I va fi închis circulației rutiere

Primăria municipiului Câmpina a anunțat închiderea unui tronson din Bulevardul Carol I, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și Henri Coandă.

Alte stiri recente

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.