Delegației PSD Câmpina nu i s-a permis să depună coroană de flori la Monumentul Eroilor Jandarmi

Actualitate (Categoria articolului)

Ca în fiecare an din 1990 încoace, înaintea Crăciunului, la Câmpina sunt comemorați cei 37 de soldați uciși la Otopeni în timpul revoluției din decembrie 1989. Se rostește apelul solemn, are loc o slujbă de pomenire, iar apoi se depun coroane de flori la monument.

Depun coroane sau jerbe de flori toți cei care doresc să facă acest lucru. Așa a fost în fiecare an. Fără restricții, fără incidente, fără probleme. Un gest de respect, în memoria unor tineri plecați de la unitatea din Câmpina spre București și împușcați la Otopeni. Niște copii nevinovați. Anul acesta, însă, reprezentanților PSD nu li s-a permis să depună o coroană de flori de către organizatori (Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din MAI). Motivul este de-a dreptul stupid: fiind singurul partid care a venit cu coroană, organizatorilor le-a fost teamă ca nu cumva evenimentul să fie politizat. Lucru la care nu credem că s-ar fi gândit cineva într-un asemenea moment și la o astfel de ceremonie comemorativă.
Până la urmă, reprezentanții PSD au cedat și au acceptat să depună coroana nu din partea partidului, ci din partea cadrelor militare disponibilizate din MAI și asta pentru că din delegație făceau parte și foști angajați ai MAI.

4557 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

182 vizualizari
03 mar. 2024 09:36

"Ne considerăm mințiți" în privința respectării legalității la adoptarea bugetului local al Câmpinei

A fost sau nu adoptat legal bugetul municipiului Câmpina? Aceasta este întrebarea și răspunsul ar trebui să fie afirmativ de vreme ce bugetul a avut toate avizele de legalitate. Numai că, două ședințe la rând, în plenul Consiliului Local s-a ridicat problema încălcării unui articol din Legea Finanțelor Publice Locale.

225 vizualizari
03 mar. 2024 09:05

Primim de la cititori. Mizeria dintr-o stație de taxiuri, din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse joi dimineață în stația de taxiuri din apropierea stației de carburanți OMV.

Alte stiri recente

1197 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

90 vizualizari
03 mar. 2024 12:24

Baschetbalistele de la CS Câmpina, locul 8 la turneul final sub 15 ani

Calificate la turneul final, fetele de la echipa de baschet juniori sub 15 ani a CS Câmpina au participat în aceste zile la competiția găzduită de Sala Sporturilor din Alexandria.