Delegației PSD Câmpina nu i s-a permis să depună coroană de flori la Monumentul Eroilor Jandarmi

Actualitate (Categoria articolului)

Ca în fiecare an din 1990 încoace, înaintea Crăciunului, la Câmpina sunt comemorați cei 37 de soldați uciși la Otopeni în timpul revoluției din decembrie 1989. Se rostește apelul solemn, are loc o slujbă de pomenire, iar apoi se depun coroane de flori la monument.

Depun coroane sau jerbe de flori toți cei care doresc să facă acest lucru. Așa a fost în fiecare an. Fără restricții, fără incidente, fără probleme. Un gest de respect, în memoria unor tineri plecați de la unitatea din Câmpina spre București și împușcați la Otopeni. Niște copii nevinovați. Anul acesta, însă, reprezentanților PSD nu li s-a permis să depună o coroană de flori de către organizatori (Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din MAI). Motivul este de-a dreptul stupid: fiind singurul partid care a venit cu coroană, organizatorilor le-a fost teamă ca nu cumva evenimentul să fie politizat. Lucru la care nu credem că s-ar fi gândit cineva într-un asemenea moment și la o astfel de ceremonie comemorativă.
Până la urmă, reprezentanții PSD au cedat și au acceptat să depună coroana nu din partea partidului, ci din partea cadrelor militare disponibilizate din MAI și asta pentru că din delegație făceau parte și foști angajați ai MAI.

4426 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2256 vizualizari
27 mar. 2023 17:30

Motivul incredibil pentru care o fată de 18 ani s-a ales cu dosar penal

1 comentarii

În după-amiaza zilei de duminică, 26 martie, în jurul orei 17.00, polițiștii câmpineni acționau pe raza comunei Bănești, iar la un moment dat au observat un autoturism care circula pe un drum comunal spre DN1, dar la vederea echipajului de poliție a oprit brusc.

1598 vizualizari
26 mar. 2023 18:19

Inconștiență incredibilă. Un gălățean s-a rătăcit pe Valea Caraimanului, din Bucegi, în pantaloni scurți și fără echipament

După ce și-a petrecut o noapte în zăpadă fiind în pantaloni scurți, un bîărbat de 35 ani, din Galați, a fost salvat vineri dimineață de salvamontiști, din Valea Caraimanului, din Munții Bucegi.

Alte stiri recente

76 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1249 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.