Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

Actualitate (Categoria articolului)

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

A fost o dezbatere interesantă, dinamică, în care s-au spus multe lucruri interesante pe parcursul a mai bine de 90 minute, o dezbatere în care au fost atinse toate cele trei crize care macină acum România - politică, economică și sanitară.
Urmărind emisiunea veți avea ocazia să vedeți punctele de vedere ale invitaților noștri pe marginea fiecărui subiect abordat. Astfel, în privința crizei politice, veți vedea argumentele pe care Cristian Apostol de la USR le-a avut pentru Guvernul Cioloș, fiind combătut de Adrian Pițigoi și Bogdan Toader, acesta din urmă având și privilegiul conferit de statutul de deputat de a fi asistat la discuțiile din comisii și din plenul Parlamentului. Concluzia unanimă a fost că se impune un Guvern cât mai rapid, fiind amintite o serie de nume care nu ar trebui să mai apară în viitorul Cabinet.
Discuțiile pe tema crizei economice au fost de asemenea foarte aprinse. Adrian Pițigoi a prezentat o serie de date economice ale acestui moment, cele mai multe fiind de-a dreptul îngrijorătoare, în vreme ce Bogdan Toader și Cristian Apostol au explicat de ce se impune plafonarea tarifelor la gaze și energie, dar au vorbit și despre soluția scăderii TVA la aceste utilități.
Criza sanitară a fost subiectul cel mai fierbinte și cel mai dureros, din păcate. Discuția a plecat de la realitatea subliniată de Adrian Pițigoi - ”La fiecare trei minute, un român moare în această bătălie cu Covid-19”, iar Bogdan Toader a făcut un adevărat rechizitoriu privind greșelile făcute de autorități în gestionarea acestei crize. S-a vorbit despre spitalele din Prahova și despre dureroasa situație a pacienților non-COVID, care ajung să moară cu zile pentru că nu au unde să se trateze.
Vă invităm să urmăriți întreaga emisiune pentru a vedea punctele de vedere ale liderilor politici invitați, precum și soluțiile propuse de partidele lor pentru depășirea crizelor politică, economică și sanitară prin care trecem cu toții.

4767 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • C. Eftimescu 25.10.2021 12:30 Sper sa revina Toader cat mai curand la CJ. Sa nu-i treaca prin cap sa nu candideze.

Actualitate

1294 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina. 

3523 vizualizari
08 dec. 2021 13:35

Pe locul fostei grădini de vară de pe Bulevardul Culturii din Câmpina se intenționează construirea... unui bloc

2 comentarii

Bulevardul Culturii aproape că a rămas singura zonă din localitate care ne mai amintește de Câmpina de altădată, cu case elegante, cu mult spațiu verde, cu liniște. O zonă aparte de care câmpinenii sunt legați sufletește. Numai că, iată, o firmă din Năvodari, care deține un teren pe Bulevardul Culturii, dorește să construiască aici un bloc. Dacă se va întâmpla acest lucru, dacă autoritățile vor permite, atunci putem considera deschisă cutia Pandorei și pe Bulevard vom putea construi orice.

Alte stiri recente

1118 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

7084 vizualizari
08 dec. 2021 17:46

A încetat din viață omul de afaceri câmpinean Florin Abagiu

4 comentarii

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova anunțau, în această după-amiază, producerea unui accident rutier grav pe drumul județean 144, între Florești și Nedelea.