CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Circ şi bătaie de joc în Consiliul Local Câmpina. Au votat 16 consilieri, dar în urnă s-au găsit 17 voturi!

- Actualitate -

Circ şi bătaie de joc în Consiliul Local Câmpina. Au votat 16 consilieri, dar în urnă s-au găsit 17 voturi!

Şedinţa Consiliului Local Câmpina de joi, 30 august, nu se anunţa a fi una prea dificilă. Din păcate, unii consilieri locali şi-au făcut un obicei din a provoca în şedinţele Legislativului local circ şi bătaie de joc, totul pe banii contribuabilului câmpinean. Un spectacol dezagreabil şi cam scump, pentru că un consilier local primeşte la Câmpina peste 1.200 lei brut pentru fiecare lună în care este prezent la şedinţa ordinară şi la o şedinţă a comisiei de specialitate din care face parte.

Un proiect absolut banal privind "desemnarea reprezentantului Cosiliului Local în Comisia de concurs la concursul organizat pentru ocuparea funcţiilor vacante de Şef secţia a II-a - Psihiatrie acuţi, Şef secţia a VII-a - Psihiatrie cronici şi Şef secţia a VIII-a - Sanatorială psihiatrie pediatrică de la Spitalul de Psihiatrie Voila". Practic, o formalitate, Consiliul Local trebuind să aibă un reprezentant în respectiva comisie. Ei bine, s-au făcut trei propuneri - Lucian Cercel, Constantin Cândea şi Ioan Petrescu. Conform legii, a fost nevoie de vot secret, astfel că s-a luat o pauză timp în care s-au redactat şi printat buletinele de vot. Într-o atmosferă ce părea de vacanţă, relaxată, cei 16 consilieri care au participat la dezbaterea şi votul acestui proiect au votat, dar la scurt timp, preşedintele Comisiei de validare, consilierul Monica Clinciu, a anunţat: "Avem o problemă. Suntem 16 consilieri care am votat la acest proiect, dar în urnă sunt 17 buletine de vot!" Iar s-au printat buletine de vot şi s-a votat din nou, fiind ales Lucian Cercel în respectiva comisie.
A fost distracţie maximă în rândurile consilierilor locali, dar situaţia este extrem de gravă. Dincolo de circul ieftin şi de bătaia de joc la adresa celor care i-au trimis în Consiliul Local, este inadmisibil ca un consilier să voteze de două ori! Ce pretenţii mai poţi avea de la acest for să rezolve problemele câmpinenilor, atâta vreme cât ei sunt mai preocupaţi de miştouri ieftine şi glume de acest gen. Nouă ni se pare o faptă foarte gravă, aproape comparabilă cu aceea ca un alegător să voteze de două ori. Şi acolo vorbim de o faptă penală! Nu ştim dacă a fost o simplă eroare, o scăpare, o încercare de glumă sau o demonstraţie de şmecherie, dar oricare dintre acestea răspunsuri ar fi valabil este extrem de grav! Şi este inadmisibil să se întâmple aşa ceva în forul care - spre exemplu - împarte banii câmpinenilor!


31 Aug 2018 19:43 5421 vizualizari


Comentarii


  • 03.09.2018 13:13 Cornelia Domnule Barbu, consilierii locali, primarul și viceprimarul au și ei vină, pentru că se lasă conduși de un singur om. Un om despre care în ultima perioadă a început să se afle ceea ce face în partidele politice. Un om care a făcut, face și o să mai facă dacă este lăsat, mult rău orașului nostru. Am mai spus aici și o mai spun, din ce in ce mai mulți concetățeni au aflat despre acest `dăunător` al societății câmpinene.
  • 02.09.2018 11:28 barbu Vasile Asta este nivelul de intelegere,bascalia sta la baza acestei "adunaturi" din pacate.Ei fac glumite ,exact de ce avem nevoie pentru oras.Dupa felul cum arata multi din ei, asa arata si orasul.Ce este de facut ?sa asteptam,asteptam,asteptam rotatia generatiilor si speranta ca vor veni generatii mai inteligente si mai responsabile,acum nu poate nimeni sa faca mare lucru,un primar cu 3 dosare penale,un vice paralel cu realitatea si consilieri ca atare.In felul asta 100 de ani e putin ,dar sa speram in SCHIMBARE.Ei conduc acum sub managementul de tip "gasca" cu responsabilitate colectiva ca in vremea dictaturii ,schimbarea va trebui sa fie lucru in echipa si responsabilitate individuala,numai asa vorbim de performanta dar necesita si alta pregatire in afara de cea comunista pe care o simtim si acum in jurul nostru.Cei de acum nu doresc sa lase stafeta la alte generatiii cu o alta pregatire ,viziune si intelegere,le este bine asa dar nu si orasului si poate mai scurtam din suta de ani din prognoza.HUUOOOOOO
186 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
1856 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1744 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1522 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV