Câmpina va avea târg de Crăciun. De anul viitor, dacă suntem cuminți și dacă... Primăria se trezește la timp

Actualitate (Categoria articolului)

În tot mai multe orașe din țară, în luna decembrie, se organizează târguri de Crăciun, unele după modelul marilor capitale europene, unde astfel de evenimente au devenit de mult o tradiție. Sunt câțiva ani buni de când avem superbe târguri de Crăciun la Sibiu, Timișoara, Cluj Napoca, Brașov și, bineînțeles, București. Dar și în orașele mai mici se organizează târguri de Crăciun, cum ar fi, de exemplu, cel de la Piatra Neamț, de la Buzău, Bistrița sau Sfântu Gheorghe.

"Nu ar merita și câmpinenii un târg frumos de Crăciun? Nu putem avea și noi un târg de Crăciun astfel încât să nu mai fim nevoiți să mergem la Sibiu, la Brașov sau în alte locuri? Poate dacă vom avea un târg frumos, vor veni alții la noi! Chiar nu se poate?", i-a întrebat consilierul local Monica Clinciu pe reprezentanții Primăriei la ședința ordinară din decembrie a Consiliului Local.
Răspunsul dezarmant de sincer a venit din partea viceprimarului Adrian Pițigoi: "Ne-am trezit târziu. În momentul în care ne-am gândit noi să facem târg de Crăciun la Câmpina, era prea târziu. Contractele s-au încheiat de prin august - septembrie. Dar anul viitor, în mod cert, vom organiza și la Câmpina un târg de Crăciun, probabil prin Casa de Cultură. Vă asigur că ne vom ocupa din timp de asta!"

7388 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 30.12.2016 12:10 Târg de Crăciun organizat prin casa de cultură?Hihihihi. Șef, la târg sunt activități comerciale, nu culturale ...
  • Edi 01.01.2017 18:51 Ha, ha, ha! Adică, la Câmpina din melanjul pnl alde, doamna Ionita va ajunge sa se ocupe de târgul de Crăciun?! Pentru mine, e clar😨!!!

Actualitate

754 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1346 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

11 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

444 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.