Sinaia Forever, la cea de-a XXII-a ediție. Tema festivalului - INSPIRAȚIE

Eveniment (Categoria articolului)

De astăzi până duminică, la Sinaia are loc cea de-a XXII-a ediție a unui eveniment considerat a fi cel mai frumos din Prahova și nu numai - Festivalul Sinaia Forever.

Tema ediției din acest an - INSPIRAȚIE - 'este dedicată acestui izvor nesecat pe care Sinaia l-a oferit și îl oferă în continuare cu generozitate compozitorilor, scriitorilor, arhitecților, pictorilor, localnicilor și turiștilor' după cum se menționează în comunicatul Primăriei Sinaia. Parada de deschidere are loc astăzi, la ora 18.00, iar parada de închidere a festivalului - duminică, la ora 18.00. Activitățile organizate în fiecare zi le aveți atașate acestui articol.

Iată formațiile și soliștii care vor cânta la Sinaia Forever 2016:
Vineri, 2 septembrie, de la ora 18.30 - Vlad Miriță & Co., Dorian Popa, Adda, Faydee, Nopame & Petra, Holograf
Sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 17.30 - Filarmonica Metropolitană București, Jean Gavril, Grimus, Zoli Toth Project, Ovidiu Lipan Țăndărică & Co., Crispus.
Sâmbătă, la 23.30 - foc de artificii.

Citiți și Restricții de circulație la Sinaia, de astăzi până duminică

6041 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2948 vizualizari
27 nov. 2023 18:03

La Câmpina, Ziua Națională a României va fi sărbătorită printr-un ceremonial militar și religios

Ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, va fi sărbătorită la Câmpina printr-un ceremonial militar și religios, care va avea loc începând cu ora 13.30, în Parcul Trandafirilor, la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire a României.

3353 vizualizari
26 nov. 2023 17:45

Târg de Crăciun la Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina

3 comentarii

Dezamăgirea de a nu avea nici anul acesta un târg de Crăciun la Câmpina, organizat de municipalitate pentru bucuria celor mici și celor mari, este estompată, iată, de inițiativa conducerii Muzeului Memorial "B.P. Hasdeu" de a organiza un astfel de târg chiar în grădina Castelului, în primele trei week-end-uri din luna decembrie. Este primul târg de Crăciun de la Castelul Hasdeu și va reuni artizani din zona Câmpinei și din alte localități din județul Prahova.

Alte stiri recente

377 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

760 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.