Peste 200 de participanți și 85 de premianți la Festivalul-concurs de teatru pentru elevi, Câmpina 2016

Eveniment (Categoria articolului)

S-a încheiat și cea de-a VI-a ediție a Festivalului-concurs de teatru pentru elevi, eveniment organizat de administrația locală prin intermediul Bibliotecii Municipale Câmpina și Casei de Cultură "Geo Bogza". 

Un festival-concurs cu o participare numeroasă, cu copii şi tineri foarte talentaţi, cu trupe de teatru bine pregătite, elevii şi profesorii lor meritând deopotrivă aplauzele noastre. Un adevărat maraton artistic, care a scos încă o dată în evidenţă pasiunea multor elevi din şcolile câmpinene pentru artă, în general și pentru teatru, în special. În acest an, marele premiu al concursului a fost câștigat de Sarah Maria Crăciun, elevă la Școala Centrală (coordonator - profesor Laura Andreea Arman), o tânără foarte talentată, care a transmis multă emoție celor care i-au urmărit reprezentația.
208 elevi au participat la această ediție a Festivalului-concurs de teatru, iar 85 dintre ei au fost premiați. Din juriu au făcut parte: 
Liliana Ene – directorul Bibliotecii Municipale, Lenuţa Leotescu – bibliotecar, scriitorul Florin Dochia, Adrian Dochia – directorul Teatrului Proiect şi Alexandru Ştefan (Saşa) – scriitor, fost referent cultural la Casa de Cultură „Geo Bogza”. Pentru acest eveniment, de la bugetul local s-au alocat 5.000 lei, o sumă multe prea mică, din punctul nostru de vedere, pentru un eveniment atât de frumos și cu o participare atât de numeroasă. 

7564 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1008 vizualizari
03 mar. 2024 11:24

Proiect româno-moldovean pe tema Mărțișorului la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

După cum v-am informat deja, pe 1 Martie 2024, Grădinița “Iulia Hasdeu” din Câmpina a derulat o activitate foarte frumoasă - ”Mărțișorul, între tradiție, creativitate și Patrimoniul UNESCO”, în cadrul proiectului transfrontalier ”Grădinițele prieteniei”, la care participă unități de învățământ preșcolar din România și Republica Moldova. 

1769 vizualizari
29 feb. 2024 20:38

Spectacol de revistă la Casa de Cultură din Câmpina, susținut de artiștii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, la Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina va avea loc spectacolul “Dă, Doamne, cântec!”, susținut de artiștii Secției de Revistă a Teatrului “Toma Caragiu”din Ploiești. Evenimentul va avea loc marți, 12 martie 2024, de la ora 19.00.

Alte stiri recente

691 vizualizari
04 mar. 2024 12:00

Sute de câmpineni s-au închinat la moaștele Sf. Cuvios Dimitrie cel Nou

La bisericile Sf. Nicolae și Sf. Parascheva a fost luni, 4 martie, forfotă mare. Sute de credincioși de la toate parohiile din Câmpina, dar și din localitățile limitrofe, au venit să se închine la moaștele Sf. Cuvios Dimitrie cel Nou.

198 vizualizari
04 mar. 2024 11:01

Consilierul local Marius Anghelescu: ”Dacă nu ești în relații bune cu conducerea Primăriei, s-ar putea ca proiectul tău să rămână mai la urmă”

Invitat la o emisiune la CâmpinaTV.ro, consilierul local Marius Anghelescu a făcut o analiză a acestui mandat, afirmând că ”tendința în partid era să nu votezi cu Alin Moldoveanu”.