Peste 200 de participanți și 85 de premianți la Festivalul-concurs de teatru pentru elevi, Câmpina 2016

Eveniment (Categoria articolului)

S-a încheiat și cea de-a VI-a ediție a Festivalului-concurs de teatru pentru elevi, eveniment organizat de administrația locală prin intermediul Bibliotecii Municipale Câmpina și Casei de Cultură "Geo Bogza". 

Un festival-concurs cu o participare numeroasă, cu copii şi tineri foarte talentaţi, cu trupe de teatru bine pregătite, elevii şi profesorii lor meritând deopotrivă aplauzele noastre. Un adevărat maraton artistic, care a scos încă o dată în evidenţă pasiunea multor elevi din şcolile câmpinene pentru artă, în general și pentru teatru, în special. În acest an, marele premiu al concursului a fost câștigat de Sarah Maria Crăciun, elevă la Școala Centrală (coordonator - profesor Laura Andreea Arman), o tânără foarte talentată, care a transmis multă emoție celor care i-au urmărit reprezentația.
208 elevi au participat la această ediție a Festivalului-concurs de teatru, iar 85 dintre ei au fost premiați. Din juriu au făcut parte: 
Liliana Ene – directorul Bibliotecii Municipale, Lenuţa Leotescu – bibliotecar, scriitorul Florin Dochia, Adrian Dochia – directorul Teatrului Proiect şi Alexandru Ştefan (Saşa) – scriitor, fost referent cultural la Casa de Cultură „Geo Bogza”. Pentru acest eveniment, de la bugetul local s-au alocat 5.000 lei, o sumă multe prea mică, din punctul nostru de vedere, pentru un eveniment atât de frumos și cu o participare atât de numeroasă. 

7280 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3763 vizualizari
26 iul. 2022 23:38

O seară superbă cu Semnal M, la Câmpina

Formația Semnal M a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 23 iulie, în cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music", organizat de Casa de Cultură “Geo Bogza”. Și a venit lume multă pentru a se bucura de frumoasele melodii ale formației care anul acesta a împlinit 45 de ani de la înființare.

 

4785 vizualizari
23 iul. 2022 09:35

Promoția aprilie 2023 a Școlii de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina a depus jurământul

1.329 elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina, promoția aprilie 2023, au depus jurământul de credință față de patrie vineri, 22 iulie, la aproximativ cinci săptămâni de la începerea cursurilor.

Alte stiri recente

20 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

694 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare.