Câmpineanca Georgeta Popescu a participat, la Innsbruck, la primele ei competiții de seniori, iar rezultatele au fost foarte bune

Sport (Categoria articolului)

În ianuarie anul trecut, câmpineanca Georgeta Popescu scria istorie pentru Câmpina, pentru România, pentru olimpismul mondial, fiind prima câștigătoare a probei de monobob la Jocurile Olimpice de Tineret, care s-au desfășurat la Lausanne, în Elveția.

Sezonul de iarnă 2020-2021 a început ceva mai greu pentru Georgeta Popescu. Acum, la Innsbruck, în Austria, câmpineanca noastră a participat la primele ei competiții de seniori la monobob și bob două persoane.
”Ieri (n.n. - joi, 14 ianuarie) am avut concurs de monobob feminin. Prima mea etapa de Cupa Europei din carieră. M-am clasat pe locul 6. Un loc bun pentru mine având adversare mult mai mari și mai experimentate, iar în plus mă bucur că am reușit să îmi susțin valoarea în fața adversarelor mele de la Jocurile Olimpice. Astăzi (n.n - vineri, 15 ianuarie) am participat în proba de bob două persoane. Aici am facut o surpriză mai mare pentru că este prima mea participare într-o astfel de probă. Împreună cu împingătoarea mea Antonia Sârbu, eu fiind pilotul echipajului, am obținut locul 10, reușind și de data aceasta să ne impunem considerabil în fața adversarelor de la Jocurile Olimpice de anul trecut. Pentru mine și echipa mea aceste rezultate sunt excelente pentru începerea carierei în bobul de două persoane”, ne-a declarat Georgeta Popescu.

5903 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emanoil Radu 16.01.2021 14:01 Rezultate remarcabile ! Georgeta face încă odată cinste României și micii urbe din care face parte !
  • Rammstein 16.01.2021 18:54 Felicitări !!!..dar nici un canal de sport românesc nu comentează sporturile de iarnă!!!... rușine...bine că îi dăm într-una cu pușcăriașii din Pipera și mafia lor de escroci..

Sport

308 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1334 vizualizari
08 dec. 2023 17:04

Georgeta Popescu, aproape de Top 6 în Cupa Europei. A fost în Norvegia, urmează Letonia

La Lillehamer, în Norvegia, pe pârtia unde au avut Jocurile Olimpice din 1994 și Jocurile Olimpice de Tineret 2016, acum s-au desfășurat primele etape din circuitul Cupei Europei. Au fost șanse concursuri la două discipline (monobob și bob două persoane), totul desfășurându-se pe durata a șapte zile, un adevărat tur de forță pentru toți sportivii și tehnicienii prezenți în Norvegia.

Alte stiri recente

1282 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

349 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.