La patru luni de la finalizarea blocului de necesitate, Primăria Câmpina se pregătește să-l racordeze la rețeaua de apă

Actualitate (Categoria articolului)

Au trecut aproape patru luni de la finalizarea blocului de necesitate din Câmpina, o investiție importantă, care a costat 9,5 milioane lei (fără TVA) și care a fost finanțată printr-un credit accesat de administrația locală de la BRD. Blocul a fost construit în doi ani, dar nu are utilități. Abia marți, 31 ianuarie 2017, Primăria Câmpina a demarat procedura de achiziție publică pentru elaborarea documentației în vederea realizării branșamentelor la apă și canalizare.

Practic, se organizează procedura de achiziție publică pentru desemnarea unei firme care să întocmească documentația tehnică pentru realizarea branșamentelor la apă și canalizare menajeră (documentație în vederea obținerii avizelor de racordare la rețeaua de apă și la cea de canalizare, precum și a autorizației de construire, urmărirea execuției pe toată perioada desfășurării lucrărilor). Valoarea estimată a contractului este de 12.600 lei, fără TVA, potrivit anunțului publicat pe site-ul Primăriei Câmpina.

4178 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

781 vizualizari
24 mai 2022 20:00

O autospecială a Poliției a lovit un motociclist pe DN1, la Nistorești

Cu puțin timp în urmă, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona cartierului Nistorești s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că accidentul a avut loc între o autospecială de poliție și o motocicletă. 

2243 vizualizari
22 mai 2022 19:04

Au început lucrările la noua grădiniță din cartierul Uniunea Europeană, din Câmpina

Zilele trecute au început lucrările la o nouă grădiniță în Câmpina, care va fi realizată pe Strada Uniunea Europeană, în apropierea terenului sintetic de fotbal de la Căminul Petrol. Investiția este realizată din fonduri europene și se numără printre proiectele fostei administrații locale, blocate de Ministerul Dezvoltării și deblocate de primarul Alin Moldoveanu împreună cu actualul Consiliu Local, la începutul acestui mandat.

Alte stiri recente

117 vizualizari
24 mai 2022 20:59

Liga A Prahova, etapa a 31-a. Rezultate și clasament

Marți, 24 mai 2022, în cadrul etapei a 31-a din Liga A Prahova, la fotbal, etapă intermediară, s-au înregistrat o serie de rezultate mai puțin așteptate. Iată rezultatele etapei, clasamentul la zi, precum și programul etapei viitoare:

1554 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10, la Casa Tineretului, va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.