Marius Vasile a câștigat proba de aruncarea greutății în prima etapă a Naționalelor de juniori II, cu un nou record personal

Sport (Categoria articolului)

La București au început astăzi întrecerile din cadrul primei etrape a Campionatului Național de Juniori II și Juniori III, competiție la care CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, este prezent cu mai mulți sportivi.

Cea mai bună performanță a primei zile de întreceri dintre sportivii câmpineni i-a aparținut lui Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), care a câștigat detașat, cu 18,30m, proba de aruncarea greutății, performanță care reprezintă un nou record personal și dă speranțe antrenorilor clubului câmpinean pentru noi rezultate valoroase. De altfel, cu această aruncare, Marius Vasile a realizat și baremul (care este de 17,50m) pentru a fi inclus în lotul național al României la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), care va avea loc în perioada 21-27 iulie, la Baku, în Azerbaidjan.
De asemenea, în această primă zi a întrecerilor de la București au mai concurat și Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul 3 la aruncarea suliței, juniori III, cu 40,88m; Teodor Enache (antrenor Nicolae Pavel) - locul 4 la aruncarea suliței, juniori II, cu 44,06m; Ilona Ene (antrenor Jenica Bran) - locul 6, triplusalt, juniori III, 9,86m.

5076 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

808 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1883 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

104 vizualizari
22 sept. 2023 15:10

Primim de la cititori. Parcare în zona Complexului ROMAL

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine surprinsă vineri, 22 septembrie, în zona Complexului Comercial ROMAL.

459 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.