Bannere anti-PSD pe podul de la Câmpina și pasarela de la Nistorești, peste DN1

Actualitate (Categoria articolului)

Câțiva tineri din București au afișat duminică, pe podul rutier din Câmpina și Poiana Câmpina și pe pasarela de la Nistorești, banere imense cu mesaje de susținere a campaniei "Fără penali în funcții publice", cu invitația de participare la protestul din 10 august, din Piața Victoriei și cu mesaje împotriva partidelor aflate la guvernare - PSD și ALDE.

O acțiune făcută duminică după-amiază, când DN1 este aglomerat, deci mesajele de pe bannere puteau fi citite de un număr mare de persoane. La demersul grupului din București s-au raliat și câțiva tineri din Câmpina, iar în scurt timp au apărut și... forțele de ordine, jandarmi și polițiști, atât pe DN1, cât și pe podul de la Câmpina. Nu au existat incidente între protestatari și forțele de ordine, dar este foarte posibil să urmeze unele sancțiuni. "Au fost legitimați participanții la protest și am înaintat o solicitare administratorului drumului național (CNAIR) referitoare la existența vreunui acord de afișare a bannerelor conform prevederilor OG 43/1997 privind regimul juridic al drumurilor. În funcție de rezultatul verificărilor, vom acționa în consecință", este răspunsul oficial al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. De asemenea, tinerii au primit un avertisment din partea jandarmilor în baza Legii 60/1991 privind organizarea și desfășurarea manifestărilor publice.

7372 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1335 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1772 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1651 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1919 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.