O echipă de alpiniști utilitari taie crengile copacilor de pe Strada Mărășești pentru a elibera stâlpii și cablurile

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu exact o lună am scris despre situația de pe Strada Mărășești din municipiul Câmpina, unde copacii nu au mai fost toaletați de foarte multă vreme. Și astfel s-a ajuns în situația ca ramurile arborilor să se "încurce" printre cablurile stâlpilor de energie electrică și să acopere aproape complet becurile sistemului de iluminat public. 

Coroanele copacilor au format un adevărat tunel peste carosabil, iar pe alocuri se merge cu greutate pe trotuare, din cauza crengilor. Am întrebat de la multe ori la Primăria Câmpina dacă se va lua sau nu vreo măsură pentru rezolvarea situației de pe Mărășești și de fiecare dată ni s-a răspuns că urmează să vină o echipă de alpiniști utilitari care să taie crengile și să elibereze cablurile și stâlpii. Ei bine, echipa a venit astăzi, 6 iulie 2017. Încă de la ora 9.00, alpiniștii și-au început activitatea pe Strada Mărășești. Dar, atenție! Ei nu toaletează copacii, pentru că asta nu e treaba lor, ci a Primăriei Câmpina. În plus, toaletarea nu se face în plină vară. Alpiniștii utilitari intervin pentru eliberarea cablurilor și a stâlpilor de iluminat public. Este pentru prima dată când administrația locală apelează la o firmă specializată pentru o astfel de acțiune. Probabil că dacă toaletarea copacilor s-ar fi făcut la timp, nu se ajungea într-o asemenea situație. Dar sunt ani buni de când nu s-a mai intervenit pe Mărășești.

Citiți și Iluminatul public de pe Strada Mărășești, "ascuns" printre crengile copacilor

5723 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1367 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1778 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1667 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1937 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.