Prin Câmpina, din groapă în groapă. Astăzi, pe Strada Sălaj, aproape de intersecția cu Petrolistului

Actualitate (Categoria articolului)

Dacă s-ar realiza un sondaj de opinie printre câmpineni, în legătură cu principalele probleme ale localității, probabil că gropile din asfalt ar fi pe primul loc. Pentru că aceasta este realitatea, infrastructura Câmpinei e la pământ. Cu câteva excepții, străzile municipiului arată groaznic. Haideți să facem împreună "recensământul" gropilor din Câmpina și să arătăm tuturor imaginea reală a celui de-al doilea municipiu al județului.

Vă rugăm să ne trimiteți imagini cu gropile de pe strada dvs. pe adresele de e-mail: campinaph@gmail.com sau tv.online.campina@gmail.com sau le puteți posta pe pagina noastră de Facebook - Campinatv sau în grupul cu același nume. Noi începem această campanie de "imagine" cu Strada Sălaj, la intersecția cu Petrolistului. 

Știm cu toții că infrastructura Câmpinei a avut mult de suferit după lucrările de canalizare derulate cu fonduri europene prin HidroPrahova. Aceste lucrări au fost realizate în proporție de doar 45% și sistate în toamna anului 2015. De atunci, strazile au suferit o degradare continuă, cu toate plombele puse de Primărie, unele chiar extrem de "săltărețe". Sunt câțiva ani de când câmpinenii își tot exprimă nemulțumirea cu privire la starea drumurilor, iar administrația locală arată spre HidroPrahova. Acum, noi arătăm spre administrația locală, cea care ar trebui să reprezinte interesele Câmpinei, indiferent de situație și să răspundă în fața câmpinenilor atunci când se impune acest lucru.

3552 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • a.m 19.03.2019 16:18 Veniti si pe Mures si Tarnave,Fabricilor,Rezervoarelon.Care strada nu e praf.Cea de pe Voila de pe coclauri

Actualitate

1939 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

792 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

791 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

743 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.