Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Viitorul Cosminele - Sportul Câmpina 1-0

Sport (Categoria articolului)

În etapa a 5-a din Superliga B1 Prahova, Seria Nord, Sportul Câmpina a avut o deplasare dificilă la Cosminele, acolo unde a întâlnit formația locală, Viitorul.

A fost un meci cu mult peste nivelul acestui eșalon. Au fost o sumedenie de ocazii la ambele porți, cele mai clare aparținând câmpinenilor, inclusiv o bară, în prima repriză. În cele din urmă, cu zece minute înainte de final, arbitrul Bogdan Ciocoiu a dictat o lovitură de pedeapsă în favoarea gazdelor, pe care aceștia au transformat-o și... 1-0 a fost scorul final, la capătul unui joc în care niciuna dintre formații nu merita să piardă.
Antrenorul Marius Pălăncianu a trimis în teren următoarea formulă de joc: S. Petre - Stanciu, G. Radu, Rădulescu, Țigănuș, Bunea, Biro, Coman, Voicu, I. Vintilă, Corneanu. Au mai jucat: Buzilă, Ioniță, Pop, Basma și D. Petre.
După cinci etape în acest eșalon, Sportul Câmpina ocupă locul 3 cu 9 puncte. Runda viitoare, duminică, 1 octombrie, elevii lui Marius Pălăncianu vor juca pe teren propriu în fața formației CS Cornu II.

907 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2171 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

2 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

2929 vizualizari
01 dec. 2023 19:40

CS Câmpina a învins echipa Transilvania Brașov în finala Cupei ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV

După o primă zi spectaculoasă, Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV, a continuat și vineri, chiar de 1 Decembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

Alte stiri recente

1142 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1533 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.