Salariile angajaților de la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

V-am prezentat recent salariile angajaților de la Spitalul Municipal Câmpina, conform datelor postate pe site-ul instituției în conformitate cu Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Acum este rândul Spitalului de Psihiatrie Voila, unitate sanitară de monospecialitate, unde sporurile sunt semnificative. Ne referim aici în special la sporul pentru condiții deosebit de periculoase, cuprins între 50% și 65% din salariul de bază și de care beneficiază absolut toți angajații de la Spitalul Voila, de la cadre medicale până la personalul TESA și muncitori. (facsimile)

La Spitalul Voila, medicii primari au salariile de bază (brute) cuprinse între 14.815 lei și 16.344 lei, la care se adaugă sporul de doctorat (acolo unde este cazul), sporul pentru condiții deosebit de periculoase (între 5.510 lei și 10.364 lei), gărzile și indemnizația de hrană. 
În cazul medicilor specialiști, salariu de bază este cuprins între 10.643 lei și 12.327 lei, la care se adaugă sporurile menționate mai sus și pe care le vedeți detaliate în tabelele anexate.
O asistentă medicală principală de la Spitalul Voila are salariul de bază brut cuprins între 6.622 lei și 4.358 lei, în funcție de gradație, spor de 65% din salariul de bază - pentru condiții deosebit de periculoase, spor de tură, spor pentru sâmbetele și duminicile lucrate, indemnizație de hrană. Un asistent medical debutant are în jur de 4.000 lei salariul de bază. Acum, trebuie să știți că în cazul asistentelor medicale salariile sunt diferențiate nu doar în funcție de vechime, ci și în funcție de studii. Pentru că sunt asistente care au terminat o școală posliceală de profil, dar sunt asistente care au terminat o facultate. De câțiva ani, în cadrul facultăților de medicină din țară, de stat sau private, există secții pentru asistenți medicali generaliști.
Infirmierele de la Spitalul Voila au salariile de bază cuprinse între 1.948 și 2.148 lei, iar îngrijitoarele între 1.900 lei și 2.415 lei. Precizăm că la Spitalul de Psihiatrie Voila sunt 303 angajați în prezent, iar cheltuielile de personal pentru 2018 sunt de 31.469.000 lei, conform bugetului instituției.

Citiți și: Salariile angajaților de la Spitalul Municipal Câmpina, cu sporurile și indemnizațiile aferente
Salariile angajaților din Primăria Câmpina, la 30 septembrie 2018. E bine să ne reamintim, din când în când, unde se duc 40% din banii municipiului

8066 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 19.10.2018 15:53 Managerul are salariul brut de 25.732 lei?

Actualitate

2291 vizualizari
21 ian. 2019 09:37

Crearea de site-uri cu implementarea tehnologiei Google AMP

După o experiență de peste 20 de ani de programare website, echipa PromovareGoogle.ro oferă acum clienților și servicii de creare site-uri cu implementarea tehnologiei Google Accelerated Mobile Pages (AMP). Ce înseamnă Google AMP? Este un nou standard pentru construcția unui site, o tehnologie care oferă o încărcare mult mai rapidă pe telefoanele mobile și o mai bună vizibilitate pe Google.

4561 vizualizari
21 ian. 2019 07:57

Punctaje între 64 și 95 puncte pentru candidații declarați admiși la Școala de Poliție din Câmpina, în sesiunea de admitere ianuarie 2019

Cel mai mare punctaj la proba scrisă (95 puncte) pentru admiterea la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" l-a obținut o candidată din județul Prahova - Alexandra Elena Zamfir, iar între primii zece admiși se numără șapte fete și trei băieți. Punctajul minim cu care s-a intrat la această sesiune de admitere este de 64 puncte și a fost obținut de 122 de candidați. Dintre aceștia, 78 au fost declarați admiși, iar 44 au fost respinși, departajarea făcându-se pe baza mediei de la bacalaureat.

Alte stiri recente

1202 vizualizari
22 ian. 2019 20:12

Vaccinul antigripal, cea mai eficientă metodă de prevenire a îmbolnăvirii

Institutul Național de Sănătate Publică a confirmat marți, 22 ianuarie, că numărul deceselor cauzate de gripă a ajuns la 28, iar în țară sunt confirmate alte peste 1.100 de cazuri de îmbolnăviri. Niciuna dintre persoanele decedate nu se vaccinase antigripal. Ministerul Sănătății, dar și medicii specialiști din spitale recomandă populației vaccinarea antigripală ca fiind cea mai sigură metodă de prevenire a bolii. Încă mai aveți timp să vă vaccinați. Corpul devine imun la trei săptămâni de la vaccin, adică exact atunci când este prognozat vârful sezonului de gripă: februarie - martie 2019.

2035 vizualizari
22 ian. 2019 11:40

Triajul copiilor, curățenia și aerisirea claselor și dezinfecția băncilor - recomandările DSP Prahova către școli, pentru prevenirea îmbolnăvirilor de gripă

Încă trei decese cauzate de virusul gripal de tip A, subtip H1, au fost înregistrate ieri în România. Este vorba despre trei femei, de 43 de ani, de 51 de ani și de 72 de ani, din Prahova, Gorj și București. În județul Prahova, acesta este al patrulea deces cauzat de gripă. La nivel național, 23 de persoane și-au pierdut până acum viața din cauza gripei, după cum a transmis Institutul Național de Sănătate Publică. Ministrul Sănătății a anunțat că România este în pragul unei epidemii de gripă, săptămâna trecută înregistrându-se 1.155 cazuri de gripă clinică, la nivel național, dintr-un total de peste 90.000 de cazuri de viroze respiratorii. Având în vedere această situație, Direcția de Sănătate Publică Prahova a transmis Inspectoratului Școlar Județean, iar acesta, la rândul său, a transmis tuturor unităților de învățământ, o adresă privind instituirea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor în școli.