Câmpinenii, anunțați prin RO-ALERT că apa din municipiu nu este potabilă

Actualitate (Categoria articolului)

Locuitorii municipiului Câmpina au primit, vineri seară, la ora 22.04, un mesaj RO-ALERT prin care sunt avertizați că apa din localitate nu mai este potabilă. 

"Conform notificării operatorului de profil, în municipiul Câmpina, ca urmare a unei avarii, apa nu mai este potabilă. Folosiți apa doar în scop menajer! La remedierea avariei vom transmite un mesaj privind revenirea la starea de normalitate", este mesaul transmis de ISU Prahova prin aplicația RO-ALERT.
La această oră, la Primăria Câmpina este în curs de desfășurare ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență, convocat de primarul Alin Moldoveanu. La ședință participă și directorul general al societății HidroPrahova, Liviu Ilași. Din primele discuții din cadrul acestei întâlniri, se pare că, pe o porțiune a rețelei Hidro, în urma analizelor efectuate de DSP Prahova, s-a descoperit că apa ar fi infestată cu bacteria CLOSTRIDIUM, despre care nu se știe deocamdată cum a ajuns în rețea. De aceea s-a luat decizia unor măsuri restrictive în ceea ce privește consumul de apă pentru câmpineni. Vom reveni.

Citiți și: https://campinatv.ro/News/Article/f8a79888-560e-4285-980b-a204a72e85b9_hidroprahova-anunta-ca-apa-distribuita-in-campina-nu-este-potabila-primarul-a-convocat-comitetul-pentru-situatii-de-urgenta

3023 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2377 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

3525 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.

Alte stiri recente

3104 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5850 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.