Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-17

Sport (Categoria articolului)

În prima etapă a returului Campionatului Național Feminin de Handbal Juniori III, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, CS Câmpina a întâlnit formația CSO Mizil.

După un joc pe care l-a dominat cu autoritate, elevele anrenorului Daniel Vasile s-au impus cu un scor categoric, 35-17 (17-8).
Iată și lotul folosit de CS Câmpina în acest joc: Teodora Alexe, Cătălina Antonie (2 goluri), Mălina Cărămidaru (un gol), Antonia Dragomir (8 goluri), Ilinca Neagu (3 goluri), Carina Vasile (2 goluri), Sofia Robu (4 goluri), Antonia Robu, Daria Cojanu, Rebeca Chitălan, Alessia Stamate (2 goluri), Gabriela Roiniță (6 goluri), Teodora Jubea, Cristina Călărașu (7 goluri).
Partida a fost arbitrată de ploieștenii Patrik Albu și Octavian Nica.

3103 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1267 vizualizari
02 mar. 2024 19:47

Câmpineanca Antofița Mocanu, campioană națională la aruncarea greutății

În acest week-end, la București, în Sala ”Ioan Soter” a avut loc finala Campionatului Național de Atletism Masters. Printre sportivii aliniați la start s-a aflat și o câmpineancă - Antofița Mocanu, a cărei fiică, Patricia, îi calcă pe urme, fiind una dintre sportivele de mare perspectivă de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

933 vizualizari
02 mar. 2024 17:16

Liga A Prahova. CS Brazi - CS Câmpina 1-1

Prima rundă a returului Ligii A Prahova a însemnat pentru CS Câmpina un meci dificil în deplasare, la Negoiești, în fața echipei CS Brazi.

Alte stiri recente

550 vizualizari
02 mar. 2024 18:37

La Câmpina, invitație la o întâlnire în care să se discute problemele animalelor de companie

1 comentarii

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 28 februarie, consilierul Cosmin Raț a lansat o invitație publică pentru o întâlnire în care să se discute un subiect care nu a mai fost abordat până acum, cel puțin la Câmpina, la nivelul administrației locale.

857 vizualizari
02 mar. 2024 17:57

Primim de la cititori. Șobolani, ziua în amiaza mare, pe bulevardul principal al Câmpinei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în cursul zilei de joi, 29 februarie 2024, la orele prânzului, pe Bulevardul Carol I, pe trotuarul cuprins între intersecțiile cu străzile Sondei și Maramureș.