Un nou accident în ”intersecția morții” de la Florești - DN1. Trei persoane au ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

Joi după-amiază, în jurul orei 16.30, pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești, supranumită ”intersecția morții”, din cauza numărului foarte mare de accidente soldate cu decese, a avut loc un nou accident rutier. Din fericire, de această dată, nu a murit nimeni, dar trei persoane au ajuns la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din primele verificări, se pare că, inițial, impactul a avut loc între două autoturisme conduse de doi bărbați cu vârstele de 41, respectiv 46 de ani, ulterior, cel condus de bărbatul în vârstă de 46 de ani fiind proiectat într-un altul condus de o femeie în vârstă de 51 de ani. În urma impactului au rezultat trei victime, conducătorii auto cu vârstele de 41, respectiv 46 de ani,  precum și o pasageră, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Toți conducătorii auto implicați au fost testați pentrui consumul de alcool, rezultatul fiind negativ pentru fiecare în parte. Traficul rutier a fost restricționat pe banda a doua a sensului de deplasare Câmpina - Ploiești.
De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova a precizat că pompierii prahoveni au acționat pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor în urma producerii unui accident rutier pe DN1, pe raza localității Florești. Au fost implicate trei autoturisme. Au fost asistate medical două victime, dintre care una încarcerată. ISU a alocat la acest eveniment rutier următoarele forțe: o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.  În cele trei autoturisme se aflau cinci ocupanți. Doi soldați gradați profesioniști, Alin-Ionuț Neagoe și Robert Mihai Bunea, au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical victimelor rezultate din accident. Cei doi soldați se află în stagiu de pregătire din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești.
Fotografia de la accident este primită de la un cititor, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, unde ne puteți trimite imagini din Câmpina și împrejurimi cu tot ceea ce considerați că poate fi de interes.

2894 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1367 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1778 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1667 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1937 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.