Un nou accident în ”intersecția morții” de la Florești - DN1. Trei persoane au ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

Joi după-amiază, în jurul orei 16.30, pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești, supranumită ”intersecția morții”, din cauza numărului foarte mare de accidente soldate cu decese, a avut loc un nou accident rutier. Din fericire, de această dată, nu a murit nimeni, dar trei persoane au ajuns la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din primele verificări, se pare că, inițial, impactul a avut loc între două autoturisme conduse de doi bărbați cu vârstele de 41, respectiv 46 de ani, ulterior, cel condus de bărbatul în vârstă de 46 de ani fiind proiectat într-un altul condus de o femeie în vârstă de 51 de ani. În urma impactului au rezultat trei victime, conducătorii auto cu vârstele de 41, respectiv 46 de ani,  precum și o pasageră, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Toți conducătorii auto implicați au fost testați pentrui consumul de alcool, rezultatul fiind negativ pentru fiecare în parte. Traficul rutier a fost restricționat pe banda a doua a sensului de deplasare Câmpina - Ploiești.
De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova a precizat că pompierii prahoveni au acționat pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor în urma producerii unui accident rutier pe DN1, pe raza localității Florești. Au fost implicate trei autoturisme. Au fost asistate medical două victime, dintre care una încarcerată. ISU a alocat la acest eveniment rutier următoarele forțe: o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.  În cele trei autoturisme se aflau cinci ocupanți. Doi soldați gradați profesioniști, Alin-Ionuț Neagoe și Robert Mihai Bunea, au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical victimelor rezultate din accident. Cei doi soldați se află în stagiu de pregătire din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești.
Fotografia de la accident este primită de la un cititor, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, unde ne puteți trimite imagini din Câmpina și împrejurimi cu tot ceea ce considerați că poate fi de interes.

3153 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

148 vizualizari
12 apr. 2024 15:14

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

254 vizualizari
12 apr. 2024 13:32

Gabriela Adelina Codreș, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Ploiești, a fost desemnată președintele Biroului Electoral Câmpina

Zilele trecute a avut loc desemnarea președinților și locțiitorilor Biroului Electoral din fiecare localitate, inclusiv la nivelul județului Prahova.

Alte stiri recente

868 vizualizari
12 apr. 2024 07:29

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

883 vizualizari
11 apr. 2024 17:16

Liga A Prahova, etapa a 24-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 24-a din Liga A Prahova vor avea loc la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările: