Atleții câmpineni au demonstrat o formă bună la un concurs de verificare, înaintea Naționalelor de aruncări lungi de la Arad

Sport (Categoria articolului)

În acest week-end, la București, pe stadionul "Arcul de Triumf", a avut loc un concurs atletic de verificare, la care au fost prezenți și mai mulți sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin. Pentru atleții câmpineni a fost un excelent prilej de verificare înaintea Campionatului Național de Aruncări Lungi, care va avea loc la finalul acestei luni, la Arad. Spre satisfacția antrenorilor, atleții câmpineni au demonstrat o formă foarte bună, ceea ce dă speranțe pentru medalii la Arad.

La concursul de la București, atleții câmpineni au obținut următoarele rezultate:
Marius Vasile - juniori II, aruncarea discului, 54,23m, locul I, nou record personal și barem îndeplinit pentru participarea la Festivalul Olimpic al Tineretului European;
Andreea Lungu - juniori II, aruncarea discului, 45,43m, locul I;
Sebastian Oprea - juniori I, aruncarea discului, 40,26m, locul III;
Teodor Enache - juniori II, aruncarea suliței, 42,67m, locul I;
Denisa Lepuș - copii I, aruncarea suliței, 30,60m, locul I, nou record personal; aruncarea discului, 29,67m, locul II, nou record personal;
Alexia Tudorache - copii I, aruncarea discului, 28,63, locul III, nou record personal;
Serena Neața - juniori III, aruncarea suliței, 25,74m, locul I;
Mihaela Ciușdel - juniori III, aruncarea suliței, 22,73m, locul II.
"Ne bucură forma bună a sportivilor noștri, demonstrată în condiții de concurs, și ne dă speranțe pentru rezultate cât mai bune la finala Naționalelor de aruncări lungi de la Arad. Obiectivul clubului nostru pentru această competiție este obținerea a trei medalii, din care două de aur", ne-a declarat Nicolae Pavel, antrenor în cadrul CSS "Constantin Istrati" Câmpina.

5842 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

808 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1883 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

104 vizualizari
22 sept. 2023 15:10

Primim de la cititori. Parcare în zona Complexului ROMAL

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine surprinsă vineri, 22 septembrie, în zona Complexului Comercial ROMAL.

459 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.