Georgeta Popescu, finalistă la Cupa Europei la bob de la Winterberg - Germania

Sport (Categoria articolului)

Acest week-end a găzduit la Winterberg, în apropiere de Dotmund, Germania, etapa a treia a Cupei Europei la bob, competiție la startul căreia s-a aliniat și sportiva Georgeta Popescu, din Câmpina, atât în proba de monobob, cât și la bob două persoane, unde Georgeta Popescu face echipă cu Antonia Sârbu.

Vineri, în prima zi a întrecerilor, la monobob, Georgeta Popescu s-a clasat pe locul 8, în vreme ce duminică, în două concursuri de bob două persoane, echipajul României format din Georgeta Popescu și Antonia Sârbu s-a clasat pe același loc 8. ”un loc foarte bun, având în vedere concurența extrem de puternică, mult mai mare decât la precedentele concursuri”, după cum ne-a mărturisit Georgeta Popescu.
Sportiva din Câmpina, alături de ceilalți componenți ai lotului național al României continuă periplul european, săptămâna viitoare urmând a concura în etapa a patra a Cupei Europei la Sigulda - Letonia. Apoi, după sărbători, în ianuarie, Georgeta Popescu va reprezenta România la Campionatul European și Campionatul Mondial de Tineret.
Vă reamintim că Georgeta Popescu este campioană olimpică en-titre la tineret în proba de monobob, prima din istorie, performanță în urma căreia a fost declarată cetățean de onoare al municipiului Câmpina.

3648 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

5707 vizualizari
15 ian. 2022 15:19

Georgeta Popescu, campioană a Europei în proba de bob două persoane, la categoria sub 23 de ani

1 comentarii

După evoluția de excepție de vineri, de la Winterberg, din Germania, evoluție care i-a adus tilul european în proba de monobob la categoriile sub 26 de ani și sub 23 de ani, sâmbătă, 15 ianuarie, pe aceeași pârtie, Georgeta Popescu a devenit campioană a Europei și în proba de bob două persoane (alături de Antonia Sârbu), la categoria sub 23 de ani.

4179 vizualizari
14 ian. 2022 20:54

Câmpineanca Georgeta Popescu, campioană europeană la monobob, la categoriile sub 26 de ani și sub 23 de ani

La Winterberg, în Germania, are loc în aceste zile ultima etapă a Cupei Europei la bob. Vineri, 14 ianuarie 2022, în proba de monobob, Georgeta Popescu, câmpineanca noastră, legitimată la CSO Sinaia, antrenată de Cezar Popescu, membră a echipei olimpice a României, s-a clasat pe locul al doilea, obținând medalia de argint.

Alte stiri recente

1 vizualizari
18 ian. 2022 20:09

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - inventatorul Carol Przybilla

Continuăm seria prezentării unor câmpineni de foarte mare valoare, astăzi, din păcate, foarte puțin cunoscuți. Unul dintre aceștia este Carol Przybilla.

568 vizualizari
18 ian. 2022 18:57

Miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Salariații din învățământ, membri ai sindictelor FSLI (Federația Sindicatelor Libere din Învățământ) și FSE (Federația Sindicatelor din Educație) ”Spiru Haret”, se vor afla miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, în grevă de avertisment cu încetarea lucrului. Printre unitățile de învățământ afectate se numără și grădinițele, școlile și liceele din Câmpina.