Georgeta Popescu, finalistă la Cupa Europei la bob de la Winterberg - Germania

Sport (Categoria articolului)

Acest week-end a găzduit la Winterberg, în apropiere de Dotmund, Germania, etapa a treia a Cupei Europei la bob, competiție la startul căreia s-a aliniat și sportiva Georgeta Popescu, din Câmpina, atât în proba de monobob, cât și la bob două persoane, unde Georgeta Popescu face echipă cu Antonia Sârbu.

Vineri, în prima zi a întrecerilor, la monobob, Georgeta Popescu s-a clasat pe locul 8, în vreme ce duminică, în două concursuri de bob două persoane, echipajul României format din Georgeta Popescu și Antonia Sârbu s-a clasat pe același loc 8. ”un loc foarte bun, având în vedere concurența extrem de puternică, mult mai mare decât la precedentele concursuri”, după cum ne-a mărturisit Georgeta Popescu.
Sportiva din Câmpina, alături de ceilalți componenți ai lotului național al României continuă periplul european, săptămâna viitoare urmând a concura în etapa a patra a Cupei Europei la Sigulda - Letonia. Apoi, după sărbători, în ianuarie, Georgeta Popescu va reprezenta România la Campionatul European și Campionatul Mondial de Tineret.
Vă reamintim că Georgeta Popescu este campioană olimpică en-titre la tineret în proba de monobob, prima din istorie, performanță în urma căreia a fost declarată cetățean de onoare al municipiului Câmpina.

4320 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1932 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4767 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

10 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

1668 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.