Confind Câmpina va construi parcul de sonde de gaze de la Moftin (Satu Mare)

Actualitate (Categoria articolului)

Societatea Confind Câmpina a câștigat contractul pentru proiectare, achiziție, construcții montaj și punere în funcțiune a unei unități de producție gaze pe care o companie din Polonia vrea să o realizeze în comuna Moftin din județul Satu Mare.

Serinus Energy este compania poloneză care a concesionat aproximativ 3.000 kmp în județul Satu Mare pentru un parc de sonde, producția de gaze urmând să fie începută în primul trimestru al anului viitor. Confind Câmpina va executa proiectul EPPC la cheie, adică tot ce înseamnă realizarea unității de producție gaze, de la proiectare până la punerea în funcțiune. Este o investiție importantă. Compania poloneză are în prezent două sonde la Moftin, la una dintre ele fiind identificate rezerve recuperabile de aproximativ 510 milioane metri cubi de gaze. Potrivit site-ului economic Profit.ro, Serinus Energy a anunțat că a obținut 19,2 milioane dolari din vânzarea de acțiuni, bani pe care îi va folosi la finanțarea proiectelor din România (parcul de sonde) și din Tunisia (investiții similare).

(Sursă foto - www.confind.ro)

6561 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1959 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4279 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1846 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.