Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Eveniment (Categoria articolului)

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

Acțiunea a fost un succes, numeroși copii dorind să facă primii pași pe un teren de tenis. Au existat mai multe secțiuni, atât pentru inițiere, cât și pentru avansați. Dincolo de posibilitatea de a schimba efectiv câteva mingi pe terenul de zgură sau de a deprinde primele tehnici din acest frumos sport, gazdele au pregătit pentru copii și alte surprize frumoase.
Andrei Enache, antrenor coordonator în cadrul Tenis Premium Club Câmpina, ne-a precizat că acțiuni precum cea de la 1 Iunie vor mai avea loc, că se dorește punerea bazelor unei școli de tenis, cu o selecție continuă, pe parcursul întregului an, cu un program sponsorizat pentru nivelul avansat, care va cuprinde inclusiv posibilitatea pentru cei mai talentați sportivi de a fi prezenți la turnee de performanță. De asemenea, la baza de la Câmpina se dorește crearea unor cantonamente atât pentru juniori, cât și pentru seniori, astfel încât Tenis Premium Club Câmpina să devină un etalon recunoscut și apreciat la nivel național.

3395 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

410 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

2212 vizualizari
20 sept. 2023 22:21

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

Alte stiri recente

1563 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1450 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

2 comentarii

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.