Ioana Plăvan - pe podium la Campionatul Naţional de Tineret, în proba de aruncarea suliţei

Sport (Categoria articolului)

După ce week-end-ul trecut a fost prezentă la Balcaniadă, unde a ocupat locul 8, în proba de aruncarea suliţei, Ioana Plăvan (foto - pe locul 3) a participat la finalul acestei săptămâni la finala Campionatului Naţional de Seniori şi Tineret, care a avut loc tot la Piteşti, pe stadionul "Nicolae Dobrin".

Antrenată de prof. Nicolae Pavel, Ioana Plăvan - legitimată la CSS Constantin Istrati Câmpina - a reuşit o aruncare de 41,97m, din a doua încercare, performanţă cu care s-a clasat pe locul 3 în întrecerea de la categoria tineret şi pe locul 4 la seniori. Dacă şi-ar fi egalat cea mai bună performanţă a carierei, 50,01m, Ioana Plăvan ar fi câştigat proba la tineret şi ar fi ocupat locul secund la seniori. Performanţele Ioanei Plăvan, atât la Balcaniadă, cât şi la Campionatul Naţional de Seniori şi Tineret, demonstrează încă o dată valoarea şcolii câmpinene de atletism.

5450 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

485 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

573 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.

Alte stiri recente

3 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

1329 vizualizari
25 feb. 2024 10:16

La Câmpina, Fundația Zamolxes a deschis Academia STEAM, o șansă pentru viitorul multor tineri

Centrul pentru Tineret Zamolxes din Câmpina a fost gazda deschiderii Academiei STEAM, un eveniment la care a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.