CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Victorie pentru primarul Alin Moldoveanu! Serviciul de Administrare a Pieței Centrale Câmpina a fost desființat

- Actualitate -

Victorie pentru primarul Alin Moldoveanu! Serviciul de Administrare a Pieței Centrale Câmpina a fost desființat

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 29 martie, s-a aflat și proiectul privind desființarea Serviciului Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare Câmpina, întreaga activitate a acestuia urmând a fi preluată de un compartiment din cadrul Aparatului de specialitate al primarului.

Serviciul de Administrare a Pieței Centrale Câmpina a fost înființat în septembrie 2005, iar până în anul 2019 a funcționat prin autofinanțare, după care s-a trecut și pe subvenții de la bugetul local, în condițiile în care chiriile încasate de la piață au devenit venit la bugetul local și nu au mai rămas în bugetul Serviciului Public. O prevedere legală despre care ar merita să vorbim separat. Din punct de vedere al personalului, Serviciul Piață avea 25 de posturi, din care erau ocupate 17, iar prin mutarea întregii activități în cadrul unui compartiment din subordinea primarului se va face o reducere de nouă posturi, după cum scrie în referatul de aprobare al proiectului inițiatorul acestuia, primarul Alin Moldoveanu. În plus, cuantificând aceste reduceri, în același document se menționează o economie la bugetul local de 620.000 lei anual.
În plenul Consiliului Local Câmpina, după cum puteți vedea în materialul video, nimeni nu a avut absolut nimic de spus, iar desființarea Serviciului Public de Exploatare a Pieței Centrale s-a făcut cu 11 voturi ”pentru” - Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Lorena Iordache (Partidul Verde), Liviu Briciu, Cosmin Raț (POL), Dan Nica, Florin Marcu (PNL), Costel Filip (independent), Viorica Vane, Valentin Crețu (USR), Marius Anghelescu (PMP).
În mai 2021, același proiect întrunea numai 5 voturi ”pentru” - Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu, Cosmin Raț și Costel Filip, iar desființarea Serviciului de Administrare a Pieței Centrale era respinsă de Consiliul Local. Apoi, în ședința din martie 2022, proiectul a fost din nou pus în discuția consilierilor câmpineni, adunând doar 4 voturi ”pentru” - Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu, Costel Filip. Prin urmare, unii dintre cei care la ședințele anterioare s-au abținut sau au votat împotriva acestui proiect, acum au votat în favoarea sa și, implicit, în favoarea primarului Alin Moldoveanu, inițiatorul acestui proiect.
Încetarea efectivă a activității Serviciului de Administrare a Pieței Centrale Câmpina va deveni operațională de la 1 iunie 2023. Din acel moment, Piața Centrală va deveni un compartiment în subordinea primarului, care va include piața și parcările, pentru că, la ședința din 29 martie a fost modificată și organigrama Primăriei, subiect despre care vom scrie separat.


29 Mar 2023 21:14 3151 vizualizari


Comentarii


  • 02.04.2023 14:29 Pepe Asadar, conducerea Primariei va avea cate o taraba cu legume pentru fiecare .Primarul vinde castraveti si la anul va da faliment ,in alegeri ,sa dea Domnul sa vina cineva din lumea reala cu studii superioare si cu o adevarata intelegere a problemelor orasului.
  • 31.03.2023 22:20 Cristina Daca șefa de la Casa de Cultură, Alexandra Toma, și-a apărat instituția, și-a apărat colegii, și-a apărat activitatea și, până la urmă, postul, aducând argumente concrete privind activitatea depusă în această instituție, șefa de la Piață, Angela Vlad, nu s-a făcut văzută pe acolo, pentru că trebuia să se apere pe ea și activitatea ei. Știindu-se vinovată de faptul că din cauza activității ei de contabil șef, această instituție a plătit o sumă importantă la ANAF, sumă care putea fi evitată dacă își făcea treaba respectând legea, ea a preferat să nu apară în ședință. Probabil e conștientă că nu mai are ce să apere, pentru că postul ei va dispărea, iar primarul, dacă e băiat deștept, va avea grijă să nu aducă în primărie un astfel de om incompetent.
  • 30.03.2023 07:57 Răzvan Toma Ce a scris primarul în referat este o mare și gogonata minciună. Dar asta nu ne mai miră. Reducerea efectivă este de doar 2 posturi iar reducerea cheltuielilor este nesemnificativă. Ce mă miră este faptul că niciun consilier local nu a spus că în primărie se înființează 16 posturi noi pentru care trebuie să plătim suplimentar 1.112.000 lei anual. Adică 11 miliarde vechi.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
436 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
875 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1721 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1592 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV