Participare importantă a atleților câmpineni la prima competiție din sezonul de vară - Cupa Municipiului București

Sport (Categoria articolului)

În week-end-ul 14-15 mai 2022 a avut loc prima competiție atletică din sezonul de vară - Cupa Municipiului București, la care CSS ”Constantin Istrati”  fost reprezentat de un contingent numeros și valoros, format din nu mai puțin de zece sportivi, la care s-au mai adăugat doi foști componenți până mai ieri ai clubului câmpineni. 

Palmaresul sportivilor de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la cestă primă comeptiție în aer liber, care deschide sezonul de vară, a fost două locuri I; cinci locuri II și trei locuri III. Iată rezultatele obținute:
Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul 1, aruncarea greutății, sub 20 ani; locul 2, aruncarea discului, sub 20 ani;
Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) - locul 1, triplusalt, sub 16 ani;
Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) - locul 2, săritura în lungime, sub 18 ani;
Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin) - locul 2, săritura în lungime, sub 16 ani;
David Marin (antrenor Mihaela Marin) - locul 2, aruncarea suliței, sub 16 ani; locul 2, aruncarea discului, sub 16 ani;
Cristian Roșioru (antrenor Mihaela Marin) - locul 3, aruncarea suliței, sub 16 ani; locul 3, aruncarea discului, sub 16 ani;
Alexandru Tilică (antrenor Mihaela Marin) - locul 3, săritura în înălțime, sub 16 ani; locul 8, sărituea în lungime, sub 16 ani;
Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) - locul 4, aruncarea discului, sub 16 ani;
Stan Baks (antrenor Mihaela Marin) - locul 4, săritura în înălțime, sub 18 ani;
Patricia Mocanu (antrenor Jenica Bran) - locul 7, triplusalt, sub 16 ani.
Așa cum spuneam deja, la acest concurs au mai participat și doi foști componenți ai clubului câmpinean, Andreea Lungu și Marius Vasile, în prezent legitimți la CSM Brașov, unde se pregătesc sub conducerea antrenoarei Mihaela Marin. Ei au obținut următoarele rezultate, dar Câmpina nu se poate mândri cu ele:
Andreea Lungu - locul I la aruncarea discului și la aruncarea greutății, atât la seniori, cât și la tineret;
Marius Vasile - locul I la aruncarea greutății, la seniori și tineret, locul II la tineret și locul III la seniori la aruncarea discului.
Felicitări tuturor și un sezon de vară cu cât mai multe rezultate bune și medalii strălucitoare!

3421 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1677 vizualizari
24 iun. 2022 07:23

Câmpina are o pleiadă de campioni sportivi în activitate. Ce facem cu ei? În ce fel îi ajută comunitatea?

Succesul colosal la înotătorului David Popovici la Mondialele de natație de la Budapesta a readus în atenție o discuție mai veche, mai amplă. Pe rețelele de socializare sau cu orice altă ocazie, persoane publice care nu au nicio legătură cu sportul, cu atât mai puțin cu această disciplină sau cu acest băiat minunat, se înghesuie să-l felicite, într-o încercare disperată de a se asocia cu succesul său, succes la care acești oameni nu au avut nicio contribuție. Dar absolut niciuna!

2476 vizualizari
23 iun. 2022 06:45

Din 26 iunie, începe o nouă ediție a competiției Caraimanul Kid's Cup, la fotbal

A devenit deja o frumoasă tradiție fotbalistică la Bușteni, ca în fiecare vară să se desfășoare o competiție de fotbal pentru copii, competiție care capătă o tot mai mare amploare de la o ediție la alta. Caraimanul Kid's Cup 2022 va începe duminică, 26 iunie, și se va încheia după o săptămână, duminică, 3 iulie.

Alte stiri recente

1442 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

4433 vizualizari
24 iun. 2022 07:32

Circulație oprită pe Bulevardul Bălcescu din Câmpina, de la sensul giratoriu până la Casa Tineretului, sâmbătă, 25 iunie 2022, de la 9.00 la 13.00

Primăria Câmpina anunță că traficul rutier va fi oprit pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, între intersecțiile cu străzile Câmpului și Orizontului, sâmbătă 25 iunie 2022, în intervalul orar 9.00-13.00.