113 borduri pe aproximativ 75 mp. În Câmpina, în micul părculeț de la intersecția străzilor Frații Golești și Griviței

Actualitate (Categoria articolului)

Poate ați crezut că glumim atunci când am spus că, la finalul "amplei" lucrări de modernizare realizată de Primăria Câmpina cu Atelierul de Infrastructură Urbană, vom număra bordurile din ceea ce era odată un mic părculeț. Chiar nu am glumit, le-am numărat bucată cu bucată. Sunt 113 borduri noi "plantate" pe aproximativ 75 mp.

În opinia noastră, administraţia locală a „ucis” cu bună ştiinţă acel mic spaţiu verde din apropierea Casei de Cultură “Geo Bogza”. Au mai rămas doar copacii aceia falnici, care, probabil, se vor usca sufocaţi de sutele de kilograme de beton cu care au fost înconjuraţi. Şi au mai rămas colţurile triunghiului, câţiva metri pătraţi. În rest, pe aproximativ 75 mp au fost puse 113 borduri, pe alocuri chiar şi în câte trei rânduri. Avem și câteva sute de pavele, pe care le-am văzut încă de când au fost aduse aici pentru a fi montate și care, probabil, au fost cumpărate la mâna a doua, pentru că în niciun caz nu erau noi. Iar pe ceilalţi 15 mp se află acum un strat splendid de asfalt, căruia i-ar fi stat mult mai bine pe Calea Doftanei, Bobâlna sau pe multe alte străzi din Câmpina, care arată ca după bombardament. Sau chiar pe terenul de sport al Școlii Golești din imediata apropiere, teren unde copiii riscă șă-și rupă picioarele din cauza gropilor și asfaltului măcinat.
Urmează ca în acest mic părculeț să mai fie instalate bănci și montați stâlpi pentru iluminat public. Apoi vă puteți relaxa fără probleme aici... în mijlocul străzii, în intersecție. De iarbă și flori administrația câmpineană nu a prea auzit. De borduri și pavele, însă, da. 
Avem în vedere, foarte serios vorbind, să transmitem o scrisoare oficială la Guinness Book, prin care să cerem oficialilor Guinness World Records să verifice dacă municipiul Câmpina nu poate intra cu acest părculeţ în Cartea Recordurilor, la capitolul: „spaţiul verde cu cele mai multe borduri pe metru pătrat”. Bineînţeles, spre mândria primarului Horia Tiseanu şi a viceprimarului Adrian Piţigoi!

5769 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • NC Radu 19.09.2017 21:23 Cat de oribil arata!!! Ar trebui ca desteptu' care a proiectat aceasta monstruozitate sa plece acasa! Urgent!
  • Catalin 19.09.2017 21:29 Cat a costat borduriada asta? S-a dat iar liber la furat in Primaria Campina? Nu le mai e teama de DNA? Sau viceprimarul inca nu a ajuns sa dea cu subsemnatul si se crede zmeu?!
  • Rica 20.09.2017 07:53 O să avem un viitor gri-negru.
  • Mihai 20.09.2017 10:27 Am sa va rog sa păstrați fotografiile, nu de alta, dar după primele înghețuri se vor macină și bordurile și pavelele, pentru ca sunt de foarte proasta calitate!

Actualitate

121 vizualizari
12 apr. 2024 15:14

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

231 vizualizari
12 apr. 2024 13:32

Gabriela Adelina Codreș, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Ploiești, a fost desemnată președintele Biroului Electoral Câmpina

Zilele trecute a avut loc desemnarea președinților și locțiitorilor Biroului Electoral din fiecare localitate, inclusiv la nivelul județului Prahova.

Alte stiri recente

426 vizualizari
12 apr. 2024 07:29

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

677 vizualizari
11 apr. 2024 17:16

Liga A Prahova, etapa a 24-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 24-a din Liga A Prahova vor avea loc la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările: