113 borduri pe aproximativ 75 mp. În Câmpina, în micul părculeț de la intersecția străzilor Frații Golești și Griviței

Actualitate (Categoria articolului)

Poate ați crezut că glumim atunci când am spus că, la finalul "amplei" lucrări de modernizare realizată de Primăria Câmpina cu Atelierul de Infrastructură Urbană, vom număra bordurile din ceea ce era odată un mic părculeț. Chiar nu am glumit, le-am numărat bucată cu bucată. Sunt 113 borduri noi "plantate" pe aproximativ 75 mp.

În opinia noastră, administraţia locală a „ucis” cu bună ştiinţă acel mic spaţiu verde din apropierea Casei de Cultură “Geo Bogza”. Au mai rămas doar copacii aceia falnici, care, probabil, se vor usca sufocaţi de sutele de kilograme de beton cu care au fost înconjuraţi. Şi au mai rămas colţurile triunghiului, câţiva metri pătraţi. În rest, pe aproximativ 75 mp au fost puse 113 borduri, pe alocuri chiar şi în câte trei rânduri. Avem și câteva sute de pavele, pe care le-am văzut încă de când au fost aduse aici pentru a fi montate și care, probabil, au fost cumpărate la mâna a doua, pentru că în niciun caz nu erau noi. Iar pe ceilalţi 15 mp se află acum un strat splendid de asfalt, căruia i-ar fi stat mult mai bine pe Calea Doftanei, Bobâlna sau pe multe alte străzi din Câmpina, care arată ca după bombardament. Sau chiar pe terenul de sport al Școlii Golești din imediata apropiere, teren unde copiii riscă șă-și rupă picioarele din cauza gropilor și asfaltului măcinat.
Urmează ca în acest mic părculeț să mai fie instalate bănci și montați stâlpi pentru iluminat public. Apoi vă puteți relaxa fără probleme aici... în mijlocul străzii, în intersecție. De iarbă și flori administrația câmpineană nu a prea auzit. De borduri și pavele, însă, da. 
Avem în vedere, foarte serios vorbind, să transmitem o scrisoare oficială la Guinness Book, prin care să cerem oficialilor Guinness World Records să verifice dacă municipiul Câmpina nu poate intra cu acest părculeţ în Cartea Recordurilor, la capitolul: „spaţiul verde cu cele mai multe borduri pe metru pătrat”. Bineînţeles, spre mândria primarului Horia Tiseanu şi a viceprimarului Adrian Piţigoi!

5608 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • NC Radu 19.09.2017 21:23 Cat de oribil arata!!! Ar trebui ca desteptu' care a proiectat aceasta monstruozitate sa plece acasa! Urgent!
  • Catalin 19.09.2017 21:29 Cat a costat borduriada asta? S-a dat iar liber la furat in Primaria Campina? Nu le mai e teama de DNA? Sau viceprimarul inca nu a ajuns sa dea cu subsemnatul si se crede zmeu?!
  • Rica 20.09.2017 07:53 O să avem un viitor gri-negru.
  • Mihai 20.09.2017 10:27 Am sa va rog sa păstrați fotografiile, nu de alta, dar după primele înghețuri se vor macină și bordurile și pavelele, pentru ca sunt de foarte proasta calitate!

Actualitate

1670 vizualizari
21 mar. 2023 19:54

Elevi din Spania, Italia și Franța au poposit la Primăria Câmpina

În cadrul proiectul european Eramus+ ”All different, all equal”, derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina, în parteneriat cu școli din Spania, Italia și Franța, după deschiderea care a avut loc luni, în ziua următoare delegațiile celor patru școli au fost primite la sediul Primăriei municipiului Câmpina de Alin Moldoveanu.

2596 vizualizari
20 mar. 2023 13:50

La Câmpina, o vizită a degenerat într-o bătaie și s-a soldat cu reținerea de către polițiști a... vizitatorului

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.45, polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat. 

Alte stiri recente

203 vizualizari
22 mar. 2023 09:46

Echipa de junioare a CS Câmpina va juca vineri și sâmbătă meciurile din faza regională la Câmpina

Calificată în faza regională a Campionatului Național de Juniori, echipa feminină de handbal a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, va juca vineri și sâmbătă, chiar la Câmpina, partidele din grupele fazei regionale.

1060 vizualizari
22 mar. 2023 07:09

Demonstrație de karate la AIKO Câmpina pentru participanții la proiectul Erasmus derulat de Școala ”Hasdeu”

Participanții la proiectul Erasmus intitulat ”All different, all equal”, găzduit de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” din Câmpina, au avut parte marți după-amiază de o mare surpriză. După ce s-au întâlnit la sediul Primăriei Câmpina cu primarul Alin Moldoveanu, la doar câteva ore, în sala Clubului AIKO Câmpina, s-au reîntâlnit cu Alin Moldoveanu în... kimono.