Trei copii de la Colegiul Tehnic ”Forestier” Câmpina, premiul I la a X-a ediție a Concursului ”Lumea lui Caragiale”

Actualitate (Categoria articolului)

În Aula ”Paul Constantinescu” a Colegiului Național ”Ion Luca Caragiale”, din Ploiești, a avut loc sâmbătă, 4 februarie, secțiunea de interpretare teatrală a Concursului regional ”Lumea lui Caragiale”, ajuns la ediția a X-a.

La această secțiune a concursului au participat 40 de elevi cu monologuri sau trupe cu fragmente din opera marelui ”Nenea Iancu”, printre care și o trupă de la Colegiul Tehnic Forestier din Câmpina. Cei trei elevi din cadrul acestei trupe sunt Iulia Ion, Bianca Neagu și Antonio Ion, coordonați de profesorul Simona Abăluță. Cei trei elevi fac parte și din proiectul ”Atelierul actorului”, unde se pregătesc sub coordonarea lui Cătălin Paraschiv. În cadrul concursului de la Ploiești, cei trei elevi câmpineni au prezentat comedia ”Conu Leonida față cu reacțiunea”, juriul acordându-le premiul I pentru reprezentația lor.
O performanță pentru care se cuvin felicitați toți cei implicați în acest frumos proiect!

6987 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Iulian Petrescu 05.02.2023 19:04 Felicitări elevilor copiilor și părinților

Actualitate

1036 vizualizari
29 sept. 2023 22:21

Două ședințe de Consiliu în mai puțin de 24 de ore pentru schimbarea destinației fostei grădinițe din cartierul Câmpinița

UPDATE - Ulterior apariției articolului, consilierul local Adina Gârbăcică ne-a precizat că s-a referit la o altă sumă, de 476.000 lei, solicitată de partenerul administrației în GAL pentru aducerea clădirii la stadiul necesar autorizării.
Pe masa Consiliului Local Câmpina, la ședința ordinară din 27 septembrie, a apărut un proiect suplimentar - cel privind schimbarea destinației fostei grădinițe din Cartierul Câmpinița și înființarea aici a unui Centru Comunitar Integrat, proiect care va fi derulat de municipalitate cu fonduri europene, prin GAL.

1291 vizualizari
29 sept. 2023 20:16

Economistul Marius Niculescu, nota 10 la concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina

Miercuri, 27 septembrie 2023, a avut loc concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

104 vizualizari
30 sept. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele jocuri din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Runda se va încheia duminică. Iată rezultatele întregistrate până acum și clasamentul la zi:

284 vizualizari
30 sept. 2023 11:44

Christina Beelen și Valentin Bălan, doi pictori care ne-au oferit bucuria culorii la un vernisaj special

La Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina a avut loc vernisajul unei expoziții internaționale de pictură. O putem numi așa având în vedere faptul că au expus un artist plastic din Belgia – Christina Beelen și unul din România, chiar de la Câmpina – Valentin Bălan. Vernisajul a fost onorat de Excelența Sa, dl. John Cornet d’Elzius – ambasadorul Regatului Belgiei la București și atașatul cultural al Ambasadei Belgiei, dl. Remy Roussel. Din partea administrației locale a participat primarul municipiului, Alin Moldoveanu.