Trei copii de la Colegiul Tehnic ”Forestier” Câmpina, premiul I la a X-a ediție a Concursului ”Lumea lui Caragiale”

Actualitate (Categoria articolului)

În Aula ”Paul Constantinescu” a Colegiului Național ”Ion Luca Caragiale”, din Ploiești, a avut loc sâmbătă, 4 februarie, secțiunea de interpretare teatrală a Concursului regional ”Lumea lui Caragiale”, ajuns la ediția a X-a.

La această secțiune a concursului au participat 40 de elevi cu monologuri sau trupe cu fragmente din opera marelui ”Nenea Iancu”, printre care și o trupă de la Colegiul Tehnic Forestier din Câmpina. Cei trei elevi din cadrul acestei trupe sunt Iulia Ion, Bianca Neagu și Antonio Ion, coordonați de profesorul Simona Abăluță. Cei trei elevi fac parte și din proiectul ”Atelierul actorului”, unde se pregătesc sub coordonarea lui Cătălin Paraschiv. În cadrul concursului de la Ploiești, cei trei elevi câmpineni au prezentat comedia ”Conu Leonida față cu reacțiunea”, juriul acordându-le premiul I pentru reprezentația lor.
O performanță pentru care se cuvin felicitați toți cei implicați în acest frumos proiect!

6765 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Iulian Petrescu 05.02.2023 19:04 Felicitări elevilor copiilor și părinților

Actualitate

1929 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.

1704 vizualizari
01 apr. 2023 09:05

Lovitură de teatru! Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul privind înființarea Centrului Cultural a fost aprobat

2 comentarii

UPDATE - Această știre a fost o păcăleală de 1 aprilie. Celor care ne-au felicitat sau ne-au criticat, celor care s-au amuzat alături de noi, tuturor le mulțumim pentru că ne citesc!
La câteva zile după ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, în care - printre altele - a fost respins, pentru a treia oară în acest mandat, proiectul de înființare a unui Centru Cultural, a venit lovitura de teatru: Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul de înființare a Centrului Cultural a fost aprobat!

Alte stiri recente

1539 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

712 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.