Bilanțul pe 2018 și planurile pe 2019 la Asociația Cultul Eroilor "Regina Maria" Câmpina

Social (Categoria articolului)

Anual, membrii Asociației Cultul Eroilor "Regina Maria", subfiliala Câmpina, se întâlnesc în cadrul unei adunări generale pentru a trece în revistă realizările anului anterior și pentru a face planurile pentru anul abia început. Adunarea generală a avut loc marți, 19 februarie, la Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina.

În prezidiul adunării s-au aflat președintele subfilialei Câmpina - col (r) Marian Dulă, președintele asociației la nivelul județului Prahova - col (retragere) Constantin Chiper, președintele de onoare al subfilialei Câmpina - primarul Horia Tiseanu și vicepreședintele - col (r) Viorel Bondoc. În cadrul prezentării raportului de activitate pe anul anterior, Marian Dulă a subliniat că subfiliala Câmpina are 186 de membri, lucru îmbucurător, dar și că în anul 2018 s-au desfășurat numeroase acțiuni. Dintre acestea, ar fi de amintit implicarea în lucrările de la Cimitirul Eroilor, prezențele constante la Ziua Veteranilor, la Ziua Armatei și, mai ales, la Ziua Drapelului, când pe Bulevardul Carol I a fost desfășurat un uriaș tricolor, de 100 de metri, purtat de 100 de elevi de la unități de învățământ din Câmpina, împreună cu membri ai Asociației Cultul Eroilor "Regina Maria". Reprezentanții asociației merg periodic în unitățile de învățământ din municipiu, unde desfășoară diverse acțiuni împreună cu copii, organizând inclusiv concursuri pe teme istorice.

3195 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2746 vizualizari
24 iun. 2019 12:46

Autovehiculele de tip "Școală" nu vor mai avea acces permanent pe unele străzi din Câmpina și Ploiești și pe unele tronsoane de drumuri naționale

Pentru creșterea gradului de siguranță și fluență în traficul rutier, precum și pentru diminuarea tensiunilor ce pot apărea între participanții la trafic, mai ales în zonele aglomerate, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a stabilit străzile din Câmpina și Ploiești, precum și sectoarele de drumuri naționale unde se interzice pregătirea sau examinarea candidaților în vederea obținerii permisului de conducere. Mai exact, se interzice accesul autovehiculelor de tip „Școală conduse de cursanți în timpul săptămânii, în anumite intervale orare.

3034 vizualizari
24 iun. 2019 08:11

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, la Nistorești. Trafic îngreunat

În această dimineață, în jurul orei 7.45, pe DN1, în zona Nistorești, un autoturism s-a răsturnat pe carosabil, cel mai probabil din cauza acvaplanării, după cum precizează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova. Cei patru ocupanți au ieșit singuri din mașină, niciunul nefiind rănit. Traficul este îngreunat în zona în care s-a produs accidentul. Cercetările polițiștilor sunt în curs, iar ulterior autoturismul va fi scos în afara părții carosabile, astfel încât circulația să se desfășoare normal.

Alte stiri recente

2286 vizualizari
25 iun. 2019 13:54

88% dintre elevii câmpineni au obținut medii peste 5 la Evaluarea Națională. Anul acesta sunt și patru medii de 10

Pe site-ul Ministerului Educației Naționale au fost publicate astăzi rezultatele la Evaluarea Națională. La nivelul județului Prahova, 12 absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, printre ei numărându-se și patru elevi din Câmpina. Este vorba despre o elevă de la Școala Gimnazială Centrală - Andreea Maria Neacșu și trei eleve de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu - Irina Larisa Coman, Iris Ionescu și Tania Maria Mincu.

1862 vizualizari
25 iun. 2019 12:21

Drumul județean 214, dintre Brebu și Pietriceaua, în pericol de surpare

De la o zi la alta, drumul județean 214, care face legătura între Brebu și satul Pietriceaua, este tot mai afectat de alunecările de teren reactivate de ploile torențiale din ultima vreme. Acest drum are probleme de foarte mulți ani, indiferent de anotimp, ba se inundă, ba se transformă în pârtie înghețată, iar acum, iată arată ca în imaginile trimise de un cititor. Drumul se rupe, efectiv.