Bilanțul pe 2018 și planurile pe 2019 la Asociația Cultul Eroilor "Regina Maria" Câmpina

Social (Categoria articolului)

Anual, membrii Asociației Cultul Eroilor "Regina Maria", subfiliala Câmpina, se întâlnesc în cadrul unei adunări generale pentru a trece în revistă realizările anului anterior și pentru a face planurile pentru anul abia început. Adunarea generală a avut loc marți, 19 februarie, la Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina.

În prezidiul adunării s-au aflat președintele subfilialei Câmpina - col (r) Marian Dulă, președintele asociației la nivelul județului Prahova - col (retragere) Constantin Chiper, președintele de onoare al subfilialei Câmpina - primarul Horia Tiseanu și vicepreședintele - col (r) Viorel Bondoc. În cadrul prezentării raportului de activitate pe anul anterior, Marian Dulă a subliniat că subfiliala Câmpina are 186 de membri, lucru îmbucurător, dar și că în anul 2018 s-au desfășurat numeroase acțiuni. Dintre acestea, ar fi de amintit implicarea în lucrările de la Cimitirul Eroilor, prezențele constante la Ziua Veteranilor, la Ziua Armatei și, mai ales, la Ziua Drapelului, când pe Bulevardul Carol I a fost desfășurat un uriaș tricolor, de 100 de metri, purtat de 100 de elevi de la unități de învățământ din Câmpina, împreună cu membri ai Asociației Cultul Eroilor "Regina Maria". Reprezentanții asociației merg periodic în unitățile de învățământ din municipiu, unde desfășoară diverse acțiuni împreună cu copii, organizând inclusiv concursuri pe teme istorice.

3039 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

3062 vizualizari
26 mar. 2019 08:44

O persoană și-a pierdut viața într-un cumplit accident pe DN1, la Nistorești

Două autoutilitare au fost implicate într-un grav accident rutier produs în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2.30, pe DN1, în zona Nistorești. Din primele cercetări a reieșit faptul că una dintre mașini a pătruns pe contrasens, iar impactul a fost atât de puternic încât o autoutilitară s-a răsturnat pe carosabil, iar cealaltă a ajuns în albia râului Prahova, la aproape 200 m de locul impactului. Șoferul autoutilitarei care s-a răsturnat în afara carosabilului a decedat. Avea 40 de ani și era din comuna Dobroești, județul Ilfov, după cum informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

2668 vizualizari
25 mar. 2019 08:37

Câmpina, printre sutele de localități din țară unde s-a organizat "Marșul pentru viață - Unic din prima secundă"

Martie 2019 a fost declarată "Luna pentru viață" în aproximativ 500 de localități din România și Republica Moldova. Iar pe 23 martie, în aceste localități a avut loc "Marșul pentru viață - Unic din prima secundă". La nivel național, "Marșul pentru viață" a ajuns la cea de-a IX-a ediție, fiind organizat de Asociația "Studenți pentru viață". La Câmpina, este al cincilea an consecutiv în care Liga Tinerilor Creștin Ortodocși Români se implică în organizarea acestui eveniment. 

Alte stiri recente

375 vizualizari
26 mar. 2019 22:12

O nouă ediție BebeFest, eveniment organizat de SanConfind și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova

În perioada 29-31 martie 2019, la Ploiești Shopping City va avea loc o nouă ediție a târgului "BebeFest", eveniment organizat de Centrul Medical SanConfind Poiana Câmpina și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova. Este un târg destinat actualilor și viitorilor părinți.

765 vizualizari
26 mar. 2019 21:40

Unirea Basarabiei cu România, sărbătorită la Colegiul "Grigorescu". Invitat de onoare - primarul din Cimișlia, Gheorghe Răileanu

Pe 27 martie 2019 se împlinesc 101 ani de la unirea Basarabiei cu România, pas decisiv în înfăptuirea României Mari, al cărei Centenar l-am sărbătorit la 1 Decembrie 2018. La Câmpina sunt organizate mai multe manifestări dedicate unirii Basarabiei cu Țara Mamă, prima dintre acesta având loc marți, 26 martie, la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", în organizarea Asociației Cultul Eroilor, filiala Câmpina.