Dezastru în prima zi a probei sportive la admiterea la Şcoala de Poliţie Câmpina. 586 candidaţi au fost respinşi!

Actualitate (Categoria articolului)

Luni, în prima zi a probei sportive din cadrul examenului de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost un adevărat dezastru. Nu mai puţin de 586 candidaţi au fost eliminaţi, dintre care 562 pentru ratarea probei sportive. Cifra reprezintă aproximativ 10% din totalul candidaţilor, iar în ritmul acesta, la proba teoretică ar putea ajunge mai puţini candidaţi decât cele 1.300 locuri scoase la concurs.

Aşadar, luni, 27 august, în prima zi a probelor sportive, nu mai puţin de 562 candidaţi nu au reuşit să parcurgă traseul practico-aplicativ. Acestora li se mai adaugă alţi şase candidaţi, care nu s-au mai prezentat la proba sportivă, opt candidaţi care au fost declaraţi inapţi la examinarea medicală de luni, opt candidaţi care nu s-au mai prezentat la examinarea medicală şi alţi doi candidaţi care nu au promovat examinarea medicală. Astfel, numărul total al candidaţilor respinşi la probele sportive şi medicale luni, 27 august, se ridică la 586. În aceste condiţii, numărul candidaţilor rămaşi în cursă pentru cele 1.300 locuri a ajuns la 5.400, ceea ce înseamnă o concurenţă de 4,1 candidaţi/loc.
Contravizita medicală şi probele sportive continuă până vineri, 31 august, pentru ca pe 3 septembrie să fie programat testul scris la limba română şi la o limbă străină.

11207 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 30.08.2018 20:29 Foarte bine!Astia nu sunt in stare nici sa mearga pe strada si noi ne asteptam sa ne apere si protejeze?Si de ce avem nevoie de atatia "sticleti",platiti cu salarii babane ?In curand politistii ii vor apara pe jandarmi si invers!Sunt curios cine le va mai plati salariul?

Actualitate

1367 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1778 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1667 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1937 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.