CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Dezastru în prima zi a probei sportive la admiterea la Şcoala de Poliţie Câmpina. 586 candidaţi au fost respinşi!

- Actualitate -

Dezastru în prima zi a probei sportive la admiterea la Şcoala de Poliţie Câmpina. 586 candidaţi au fost respinşi!

Luni, în prima zi a probei sportive din cadrul examenului de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost un adevărat dezastru. Nu mai puţin de 586 candidaţi au fost eliminaţi, dintre care 562 pentru ratarea probei sportive. Cifra reprezintă aproximativ 10% din totalul candidaţilor, iar în ritmul acesta, la proba teoretică ar putea ajunge mai puţini candidaţi decât cele 1.300 locuri scoase la concurs.

Aşadar, luni, 27 august, în prima zi a probelor sportive, nu mai puţin de 562 candidaţi nu au reuşit să parcurgă traseul practico-aplicativ. Acestora li se mai adaugă alţi şase candidaţi, care nu s-au mai prezentat la proba sportivă, opt candidaţi care au fost declaraţi inapţi la examinarea medicală de luni, opt candidaţi care nu s-au mai prezentat la examinarea medicală şi alţi doi candidaţi care nu au promovat examinarea medicală. Astfel, numărul total al candidaţilor respinşi la probele sportive şi medicale luni, 27 august, se ridică la 586. În aceste condiţii, numărul candidaţilor rămaşi în cursă pentru cele 1.300 locuri a ajuns la 5.400, ceea ce înseamnă o concurenţă de 4,1 candidaţi/loc.
Contravizita medicală şi probele sportive continuă până vineri, 31 august, pentru ca pe 3 septembrie să fie programat testul scris la limba română şi la o limbă străină.


28 Aug 2018 18:29 11452 vizualizari


Comentarii


  • 30.08.2018 20:29 diss Foarte bine!Astia nu sunt in stare nici sa mearga pe strada si noi ne asteptam sa ne apere si protejeze?Si de ce avem nevoie de atatia "sticleti",platiti cu salarii babane ?In curand politistii ii vor apara pe jandarmi si invers!Sunt curios cine le va mai plati salariul?
185 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
1856 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1744 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1522 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV