CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

CÂMPINA CURATĂ 2018 - Campania noastră și a voastră

- Actualitate -

CÂMPINA CURATĂ 2018 - Campania noastră și a voastră

Lansăm de astăzi o nouă ediție a campaniei "Câmpina curată", practic, o nouă încercare de a convinge pe toată lumea că nu putem avea o localitate curată decât dacă ne implicăm cu toții: cetățeni, asociații de proprietari, agenți economici, instituții publice, autorități locale, operator de salubritate. Să arătăm împreună realitatea și să tragem semnale de alarmă atunci când este cazul.

Campania de anul trecut a scos la iveală și aspecte pozitive, legate de implicarea civică, de reacții prompte ale autorităților locale, dar și foarte multe probleme. Vă spuneam atunci că nici noi nu ne-am așteptat ca în Câmpina noastră și a voastră să existe atât de mult gunoi, atât de multe zone invadate de mizerie, să existe atâta nepăsare din partea unora, atâta lipsă de civilizație, dar și o mult prea mare îngăduință din partea autorităților în multe cazuri. După cum reiese din raportul Poliției Locale Câmpina, în 2017 au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale pentru abandonarea deșeurilor în locuri nepermise; 26 de sancțiuni pentru aruncarea cojilor de semințe pe domeniul public (în general, în parcuri); 6 sancțiuni contravenționale pentru distrugerea spațiilor verzi. Nu știm dacă este mult sau puțin, cert este că probleme sunt în continuare. Câmpina este un oraș frumos și îl iubim cu toții. Sigur, are multe probleme și le știm, ne confruntăm cu ele zi de zi. Dar măcar la cele legate de curățenie, care nu sunt chiar atât de complicate și de nerezolvat, haideți să ne implicăm cu toții, să demonstrăm că încă mai există spirit civic, iar din partea autorităților locale așteptăm deschidere și, bineînțeles, colaborare. Și rămâne valabil ceea ce am spus și cu alte ocazii - Câmpina nu înseamnă doar centrul localității.

Așteptăm de la cititorii noștri imagini (foto și video) pozitive și negative. Imagini prin care să ne arătați implicarea în activitatea de curățenie, dar și imagini cu gunoaie, cu mizerie, cu locuri care ar putea fi catalogate ca pete pe obrazul Câmpinei, cu persoane care aruncă gunoaiele la întâmplare etc. Haideți să nu iertăm pe nimeni pentru că trăim, învățăm, muncim aici, pentru că respirăm aici și cu toții vrem să respirăm aer curat. Puteți trimite fotografii și filmulețe la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com sau le puteți posta pe pagina noastră de Facebook - Campinatv.


20 Apr 2018 12:45 4387 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
425 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
871 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1711 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1585 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV