CÂMPINA CURATĂ 2018 - Campania noastră și a voastră

Actualitate (Categoria articolului)

Lansăm de astăzi o nouă ediție a campaniei "Câmpina curată", practic, o nouă încercare de a convinge pe toată lumea că nu putem avea o localitate curată decât dacă ne implicăm cu toții: cetățeni, asociații de proprietari, agenți economici, instituții publice, autorități locale, operator de salubritate. Să arătăm împreună realitatea și să tragem semnale de alarmă atunci când este cazul.

Campania de anul trecut a scos la iveală și aspecte pozitive, legate de implicarea civică, de reacții prompte ale autorităților locale, dar și foarte multe probleme. Vă spuneam atunci că nici noi nu ne-am așteptat ca în Câmpina noastră și a voastră să existe atât de mult gunoi, atât de multe zone invadate de mizerie, să existe atâta nepăsare din partea unora, atâta lipsă de civilizație, dar și o mult prea mare îngăduință din partea autorităților în multe cazuri. După cum reiese din raportul Poliției Locale Câmpina, în 2017 au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale pentru abandonarea deșeurilor în locuri nepermise; 26 de sancțiuni pentru aruncarea cojilor de semințe pe domeniul public (în general, în parcuri); 6 sancțiuni contravenționale pentru distrugerea spațiilor verzi. Nu știm dacă este mult sau puțin, cert este că probleme sunt în continuare. Câmpina este un oraș frumos și îl iubim cu toții. Sigur, are multe probleme și le știm, ne confruntăm cu ele zi de zi. Dar măcar la cele legate de curățenie, care nu sunt chiar atât de complicate și de nerezolvat, haideți să ne implicăm cu toții, să demonstrăm că încă mai există spirit civic, iar din partea autorităților locale așteptăm deschidere și, bineînțeles, colaborare. Și rămâne valabil ceea ce am spus și cu alte ocazii - Câmpina nu înseamnă doar centrul localității.

Așteptăm de la cititorii noștri imagini (foto și video) pozitive și negative. Imagini prin care să ne arătați implicarea în activitatea de curățenie, dar și imagini cu gunoaie, cu mizerie, cu locuri care ar putea fi catalogate ca pete pe obrazul Câmpinei, cu persoane care aruncă gunoaiele la întâmplare etc. Haideți să nu iertăm pe nimeni pentru că trăim, învățăm, muncim aici, pentru că respirăm aici și cu toții vrem să respirăm aer curat. Puteți trimite fotografii și filmulețe la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com sau le puteți posta pe pagina noastră de Facebook - Campinatv.

4285 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

657 vizualizari
26 sept. 2023 21:48

Primim de la cititori. Probleme și la intersecția Calea Doftanei cu Strada Petru Rareș

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine realizată la intersecția Străzii Petru Rareș cu Calea Doftanei.

604 vizualizari
26 sept. 2023 14:17

Percheziții și mandate de aducere într-un dosar de criminalitate economică, în care prejudiciul se ridică la 1,4 milioane lei

Marți dimineață, polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Prahova - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, au pus în executare 14 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și în județele Argeș, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Ilfov și Prahova, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals informatic și fals în declarații. 

Alte stiri recente

357 vizualizari
27 sept. 2023 07:03

Concurs de natație în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

Unul dintre dezideratele Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor este de a aduce în lumina publicului tot ce are mai bun Câmpina în domeniul artei și al sportului. Au fost competiții de fotbal, de orientare sportivă, de baschet, iar duminică, 24 septembrie, a fost rândul natației.

296 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.