Pentru înmatricularea mașinilor va trebui să vă programați online sau să luați bonuri de ordine

Actualitate (Categoria articolului)

Pentru ca la ghișeele Serviciului de Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova să nu mai existe aglomerație, Prefectura Prahova a stabilit ca programarea să se facă fie online, fie pe baza unor bonuri de ordine.

Astfel, de la 1 februarie 2017, vă puteți programa online, pe site-ul Prefecturii Prahova (http://www.prefecturaprahova.ro/inmatriculare-auto-rezervare.html), unde există un formular de înregistrare. Solicitanții se vor prezenta apoi la ghișeul 7, la data și ora rezervate, având asupra lor dosarul complet de înmatriculare și cartea de identitate.
În privința bonurilor de ordine, acestea se vor elibera la sediul Serviciului de Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova. Potrivit informațiilor furnizate de Prefectură, bonurile de ordine se eliberează nominal persoanelor fizice deținătoare de vehicule, pe baza cărții de identitate, iar pentru persoanele juridice - prin prezentarea delegației/împuternicirii și a cărții de identitate a persoanei delegate/împuternicite.

(Sursă foto - Observatorulph.ro)

4559 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

99 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

306 vizualizari
23 mar. 2023 20:58

Mesaj RO-ALERT la Valea Doftanei privind prezența unui urs în zonele populate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru a semnala prezența unui urs în zonele populate. 

Alte stiri recente

95 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

50 vizualizari
23 mar. 2023 20:01

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.