Prezenţe câmpinene la etapa de la Moreni a Campionatului Naţional de Endurocross

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă, 17 iunie, la Moreni, pe circuitul din zona Sângeriş, a avut loc etapa a V-a a Campionatului Naţional de Endurocross. La acest concurs au fost prezenţi doi câmpineni - Cătălin Duţă, prim-vicepreşedinte al Federaţiei Române de Motociclism, director al cursei, şi Sebastian Strechioiu - legitimat la CS Lido Câmpina, care a concurat în proba de veterani.

Sebastian Strechioiu s-a clasat pe locul 4 la clasa veterani în cadrul competiţiei de motocros, desfăşurată înaintea cursei de endurocross, punctul culminant al cursei de la Moreni. Chiar la finalul cursei moto a început o ploaie puternică, astfel încât misiunea sportivilor, dar şi a  directorului de concurs a fost serios pusă în dificultate. În cele din urmă, comptiţia s-a încheiat fără nici un incident, pentru spectatori fiind un spectacol total.

6012 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

928 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

1998 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

26 vizualizari
22 apr. 2024 18:38

Marius Anghelescu și-a depus dosarul de candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

În cursul zilei de luni, 22 aprilie, la Biroul Electoral Câmpina s-a prezentat Marius Anghelescu, care și-a depus candidatura ca independent pentru Consiliul Local Câmpina.

459 vizualizari
22 apr. 2024 11:47

PSD este primul partid care a depus la Biroul Electoral dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina

1 comentarii

PSD Câmpina a spart gheața, fiind primul partid care depune dosarele de candidați la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, constituit pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.