Superliga B Prahova. Avântul Tomșani - Triumf Poiana Câmpina 0-1. Victorie pe final

Sport (Categoria articolului)

Pentru ultima etapă a turului Superligii B Prahova, Triumf Poiana Câmpina a avut una dintre cele mai lungi deplasări, la Tomșani.

După o sumedenie de ocazii la poarta gazdelor, una mai mare ca alta, poienarii au tremurat până în final, când Bunea a înscris dintr-o lovitură liberă de la 25 metri. 
Antrenorii Alin Postolache și Valentin Bunea au trimis în teren pentru echipa din Poiana Câmpina pe: Pop - D. Marin (22 Alexe), G. Radu, Baltag, I. Dumitru, I. Burchi (46 Bunea), A. Burchi, Tandalache (76 Ov. Vintilă), Țurlea, Stan, Matincă (46 Negreanu).

2895 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1956 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.