CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Horia Tiseanu, sub control judiciar 60 de zile. Are interdicție să-și exercite funcția

- Actualitate -

Horia Tiseanu, sub control judiciar 60 de zile. Are interdicție să-și exercite funcția

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, a părăsit sediul DNA Ploiești în urmă cu câteva minute. El a fost pus sub control judiciar de către procurorii DNA, pe o perioadă de 60 de zile, într-un dosar în care este cercetat pentru abuz în serviciu și trafic de influență. La ieșirea din sediul DNA, Horia Tiseanu a refuzat să comenteze decizia procurorilor.

În perioada controlului judiciar, Horia Tiseanu are interdicție să-și exercite funcția de primar. Practic, nici nu are voie să intre în Primărie sau să participe la vreo acțiune a administrației locale. Nici la ședințele Consiliului Local Câmpina nu poate veni în calitate de primar. Atribuțiile sale vor fi preluate, în această perioadă, de viceprimarul Adrian Pițigoi. Vă reamintim, surse apropiate anchetei au declarat că Horia Tiseanu este cercetat pentru achiziționarea, în 2014, prin intermediul Poliției Locale, a unui autoturism Opel Insignia în valoare de aproape 30.000 euro. La controlul efectuat anul trecut, inspectorii Curții de Conturi au descoperit mai multe nereguli la cumpărarea acestei mașini. La DNA este audiat acum Robert Hintz, șoferul primarului. Va fi urmat de Gheorghe Ecaterinescu, fostul director al Direcției Economice, iar la ora 14.00 urmează să se prezinte în fața procurorilor fostul director al Poliției Locale Câmpina, Carmen Gheorghe, în prezent director al Poliției Locale Ploiești.
Totuși, Horia Tiseanu nu este cercetat doar pentru achiziționarea acestei mașini. Infracțiunea de trafic de influență se pare că are legătură cu unele contracte pentru lucrări din bani publici, contracte atribuite de Primăria Câmpina. Vom reveni.

Citește și Primarul Horia Tiseanu, chemat astăzi la DNA Ploiești

Șoferul primarului Tiseanu a ieșit de la DNA. La audieri a intrat Carmen Gheorghe, fostul director al Poliției Locale Câmpina


27 Sep 2016 12:59 12395 vizualizari


Comentarii


124 vizualizari 29 May 2024 23:25 Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 29 mai, Cosmin Raț a vorbit despre proiectul de înființare a unei stații de microbuz în imediata vecinătate a Complexului Comercial Kaufland. 

citeste mai mult
558 vizualizari 29 May 2024 21:47 Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Miercuri, 29 mai, a avut loc ședința ordinară a Consiliului local Câmpina. Chiar dacă mai sunt doar zece zile până la alegerile locale, unele cu o miză uriașă și în care sunt implicați, ședința a fost una total atipică.

citeste mai mult
804 vizualizari 29 May 2024 13:02 Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Noaptea trecută, în jurul orei 1.30, polițiștii au oprit un autoturism pentru control. Se întâmpla la Nistorești, pe DN1.

citeste mai mult
1464 vizualizari 28 May 2024 21:29 Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Consiliul de Administrație al Elsid SA ne-a transmis un comunicat legat de speculațiile care au apărut în presă, în ultima vreme, cu privire la eventuale legături ale acționarului majoritar al societății cu generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, anchetați de DNA.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV