”Un copil informat, o viață salvată”, proiect de educație rutieră la Grădinița nr. 9 Câmpina

Social (Categoria articolului)

De-a lungul întregului an școlar, la Grădinița cu program normal și program prelungit nr. 9 din Câmpina și la unitățile din subordinea acesteia s-a derulat un proiect de educație rutieră intitulat ”Un copil informat, o viață salvată”, proiect coordonat de Cristina Șercăianu - directorul Grădiniței nr. 9 și Cătălina Mititelu - educator în cadrul aceleiași instituții de învățământ.

Miercuri, 14 iunie 2023, la Grădinița nr. 9 a avut loc evaluarea finală a proiectului, după care s-a încheiat acest proiect de educație rutieră. La momentul evaluării au fost prezenți primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, directorul Poliției Locale, Marius Vișan, și inspector principal Cătălin Grancea, de la Poliția Rutieră Câmpina. Copiii au fost implicați în mai multe ateliere de lucru - de la o întrecere cu mașini virtuale pe un traseu cu semne de circulație rutieră, un traseu aplicativ, un spațiu unde s-au putut realiza desene pe teme rutiere și un altul unde copiii s-au putut juca de-a detectivul, au căutat componente de puzzle, pe care apoi le-au asamblat. La final, toți copiii au fost declarați câștigători și au primit câte un premiu - o prăjitură ”semafor”.

2642 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

874 vizualizari
29 feb. 2024 18:50

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova organizează în acest an mai multe cursuri gratuite pentru șomeri

În cursul anului 2024, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova organizează mai multe cursuri de calificare, gratuite, pentru șomeri. 

1663 vizualizari
28 feb. 2024 20:47

“Dar din inimă de copil”, o nouă ediție a Târgului de Mărțișoare organizat la Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu” Câmpina

Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" din Câmpina păstrează tradiția și a organizat și în acest an Târgul de Mărțișoare “Dar din inimă de copil”. Un eveniment caritabil, pentru care se mobilizează toată lumea - copii, părinți, bunici, cadre didactice. Ca în fiecare an, banii strânși la Târgul de Mărțișoare sunt donați pentru un caz umanitar.

Alte stiri recente

585 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

772 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.