Au fost aprobați indicatorii pentru modernizarea sălii de spectacole de la Casa de Cultură din Câmpina. Suma necesară - 3 milioane lei

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o investiție așteptată de mai multă vreme - modernizarea sălii de spectacole de la Casa de Cultură "Geo Bogza". După cum reiese din documentație și devizul general aferente acestei investiții, valoarea lucrărilor se ridică la aproximativ 3 milioane lei cu tot cu TVA. Durata de execuție ar fi de 12 luni, din care trei luni pentru realizarea proiectului tehnic.

În principal, lucrările vor consta în refacerea gradenelor de la parter și balcon, repararea și tapițarea pereților sălii, refacerea zugrăvelilor la pereți și tavane, înlocuirea mochetei și a cortinei de la scenă, o nouă dușumea pentru scenă și acoperirea fosei cu panouri speciale, reconfigurarea amplasamentelor pentru corpurile de iluminat. Va fi redus numărul de scaune din sală (320 scaune la parter, în loc de 580 câte sunt în prezent; 169 scaune la etaj, în loc de 190). În schimb, vor fi introduse 39 de scaune pliabile și 20 de scaune speciale, pentru persoanele cu dizabilități.
După aprobarea indicatorilor tehnico-economici urmează demararea procedurilor de achiziție publică pentru proiectare și execuție, practic licitația pentru desemnarea firmei care să realizeze proiectul și lucrările.

3383 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

554 vizualizari
02 mar. 2024 18:37

La Câmpina, invitație la o întâlnire în care să se discute problemele animalelor de companie

1 comentarii

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 28 februarie, consilierul Cosmin Raț a lansat o invitație publică pentru o întâlnire în care să se discute un subiect care nu a mai fost abordat până acum, cel puțin la Câmpina, la nivelul administrației locale.

862 vizualizari
02 mar. 2024 17:57

Primim de la cititori. Șobolani, ziua în amiaza mare, pe bulevardul principal al Câmpinei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în cursul zilei de joi, 29 februarie 2024, la orele prânzului, pe Bulevardul Carol I, pe trotuarul cuprins între intersecțiile cu străzile Sondei și Maramureș.

Alte stiri recente

1275 vizualizari
02 mar. 2024 19:47

Câmpineanca Antofița Mocanu, campioană națională la aruncarea greutății

În acest week-end, la București, în Sala ”Ioan Soter” a avut loc finala Campionatului Național de Atletism Masters. Printre sportivii aliniați la start s-a aflat și o câmpineancă - Antofița Mocanu, a cărei fiică, Patricia, îi calcă pe urme, fiind una dintre sportivele de mare perspectivă de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

938 vizualizari
02 mar. 2024 17:16

Liga A Prahova. CS Brazi - CS Câmpina 1-1

Prima rundă a returului Ligii A Prahova a însemnat pentru CS Câmpina un meci dificil în deplasare, la Negoiești, în fața echipei CS Brazi.