Au fost aprobați indicatorii pentru modernizarea sălii de spectacole de la Casa de Cultură din Câmpina. Suma necesară - 3 milioane lei

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o investiție așteptată de mai multă vreme - modernizarea sălii de spectacole de la Casa de Cultură "Geo Bogza". După cum reiese din documentație și devizul general aferente acestei investiții, valoarea lucrărilor se ridică la aproximativ 3 milioane lei cu tot cu TVA. Durata de execuție ar fi de 12 luni, din care trei luni pentru realizarea proiectului tehnic.

În principal, lucrările vor consta în refacerea gradenelor de la parter și balcon, repararea și tapițarea pereților sălii, refacerea zugrăvelilor la pereți și tavane, înlocuirea mochetei și a cortinei de la scenă, o nouă dușumea pentru scenă și acoperirea fosei cu panouri speciale, reconfigurarea amplasamentelor pentru corpurile de iluminat. Va fi redus numărul de scaune din sală (320 scaune la parter, în loc de 580 câte sunt în prezent; 169 scaune la etaj, în loc de 190). În schimb, vor fi introduse 39 de scaune pliabile și 20 de scaune speciale, pentru persoanele cu dizabilități.
După aprobarea indicatorilor tehnico-economici urmează demararea procedurilor de achiziție publică pentru proiectare și execuție, practic licitația pentru desemnarea firmei care să realizeze proiectul și lucrările.

3128 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1098 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

1577 vizualizari
14 aug. 2022 12:28

Un bărbat de 33 ani, din Câmpina, a fost prins băut la volan la Valea Doftanei

Noaptea trecută, chiar cu puțin timp înainte de miezul nopții, polițiștii din Valea Doftanei au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ 102I, din direcția Teșila către satul Trăisteni.

Alte stiri recente

2181 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1534 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)