CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Patru finale naționale pentru Ștefan Goran, de la CS Câmpina. La 91 de sutimi de o medalie în proba de 50m spate!

- Sport -

Patru finale naționale pentru Ștefan Goran, de la CS Câmpina. La 91 de sutimi de o medalie în proba de 50m spate!

Ștefan Goran a fost singurul sportiv de la CS Câmpina prezent la finalele Campionatului Național de Natație, categoria 10 ani, finale desfășurate în week-end-ul 17-18 iunie 2023 la Bazinul Olimpic de la Brașov. Numai la categoria 10 ani au participat 60 fete și 76 băieți.

Sportivul câmpinean, pregătit de Adrian Stoican, a reușit să se califice în nu mai puțin de patru finale naționale, doar acest lucru fiind o adevărată performanță. Ștefan Goran a fost cel mai aproape de medalie în proba de 50m spate, unde a încheiat pe locul 4, la 91 de sutimi de ultima treaptă a podiumului de premiere și de o medalie. De asemenea, Ștefan Goran a obținut locul 6 în finala probei de 50m liber și s-a clasat de două ori pe locul 7, în finalele din probele de 50m fluture și 50m bras.
”Rezultatele au fost destul de strânse, se înoată foarte repede pentru această categorie de vârstă și de aceea pot spune că suntem mândri că la toate probele am ocupat un loc în primii 10 sportivi la nivel național. Este o performanță pentru înotul câmpinean, dar și pentru Clubul Spotiv Câmpina. Am trăit emoții deosebite împreună cu sportivul nostru, cu părinții acestuia, dar și cu echipa micuților înotători ai clubului. Cu muncă și seriozitate vom urca în clasament la următoarele competiții, ne vom îmbunătăți timpii și vom reprezenta municipiul cu mândrie. Ștefan Goran a punctat și în clasamentul pe echipe pentru CS Câmpina, performanțele sale clasând clubul pe un onorabil loc 12 în clasamentul general”, ne-a declarat Adrian Stoican, antrenorul lui Ștefan Goran, dar și președintele al CS Câmpina.


18 Jun 2023 20:34 3675 vizualizari


Comentarii


950 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
584 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
1532 vizualizari 26 May 2024 22:10 Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Campionatul municipiului București la atletism pentru copii s-a încheiat duminică, sportivii câmpineni obținând noi medalii, dar mai ales speranța că drumul pe care s-a pornit este unul bun, dătător de speranțe că această frumoasă tradiție a Câmpinei va continua.

citeste mai mult
1534 vizualizari 26 May 2024 21:45 Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

O etapă a Campionatului Regional de Endurocros a avut loc sâmbătă, 25 mai, la Băicoi, la start aliniindu-se și doi sportivi ai clubului de motocros Lido Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV