"Cuibul artiștilor" a revenit la Câmpina cu aparatură pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal

Actualitate (Categoria articolului)

În primavara acestui an, compania de teatru independent "Cuibul artiștilor" a organizat un turneu caritabil prin țară cu piesa "O zi de vară". Tinerii actori au susținut 13 reprezentanții la care intrarea a fost gratuită, spectatorii putând face donații individuale, în funcție de posibilități. Iar cu banii strânși în urma acestui turneu, aproximativ 10.000 lei, "Cuibul artiștilor" a cumpărat aparatură pentru bebelușii de la Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Câmpina.

#cu inima la teatru s-a numit turneul național efectuat de "Cuibul artiștilor", o companie de teatru "dependent" de spectatori, așa cum le place să-și spună, formată din actori tineri și studenți la UNATC. A fost o călătorie prin țară pentru a convinge publicul tânăr de frumusețea spectacolului. Un șir lung de reprezentații susținute cu inima la teatru și la bebelușii de la Câmpina. Astăzi, "Cuibul artiștilor" a revenit în municipiul nostru cu aparatura achiziționată cu banii strânși în urma turneului caritabil. "Un turneu în care care am învățăt multe despre noi, o experiență unică de care ne-am bucurat susținând în același timp cauza copiilor care se nasc la Maternitatea din Câmpina. Acest turneu s-a concretizat acum cu această aparatură performantă pe care o donăm Spitalului Municipal. Le mulțumim foarte mult spectatorilor care au venit la spectacolele noastre și tuturor celor care au fost alături de noi în acest turneu", ne-a declarat Ștefan Voicu, directorul executiv al "Cuibului artiștilor". (video)
Partenerii "Cuibului artiștilor" în turneul național #cu inima la teatru au fost FanCurier, Cramele Jidvei, Facultatea de Inginerie a Instalațiilor București și Asociația Friends for Friends.
Donația constă într-un aparat performant de monitorizare a funcțiilor vitale la bebeluși și un aspirator secreții, ambele cu toate accesoriile necesare. "Aș vrea să le mulțumesc încă o dată tinerilor artiști pentru gestul lor frumos, de o noblețe sufletească extraordinară. Sunt tineri minunați, cu inima mare, tineri care nu rămân indiferenți la nevoile celor din jur", a afirmat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu. (video)

17504 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Razvan Iancu 03.10.2017 20:33 Niste oameni cu suflet mare. Sunteți un exemplu de urmat . Ar mai fi multe de spus despre voi... Bravo vouă !

Actualitate

1066 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

606 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

188 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

324 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.