CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

"Cuibul artiștilor" a revenit la Câmpina cu aparatură pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal

- Actualitate -

În primavara acestui an, compania de teatru independent "Cuibul artiștilor" a organizat un turneu caritabil prin țară cu piesa "O zi de vară". Tinerii actori au susținut 13 reprezentanții la care intrarea a fost gratuită, spectatorii putând face donații individuale, în funcție de posibilități. Iar cu banii strânși în urma acestui turneu, aproximativ 10.000 lei, "Cuibul artiștilor" a cumpărat aparatură pentru bebelușii de la Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Câmpina.

#cu inima la teatru s-a numit turneul național efectuat de "Cuibul artiștilor", o companie de teatru "dependent" de spectatori, așa cum le place să-și spună, formată din actori tineri și studenți la UNATC. A fost o călătorie prin țară pentru a convinge publicul tânăr de frumusețea spectacolului. Un șir lung de reprezentații susținute cu inima la teatru și la bebelușii de la Câmpina. Astăzi, "Cuibul artiștilor" a revenit în municipiul nostru cu aparatura achiziționată cu banii strânși în urma turneului caritabil. "Un turneu în care care am învățăt multe despre noi, o experiență unică de care ne-am bucurat susținând în același timp cauza copiilor care se nasc la Maternitatea din Câmpina. Acest turneu s-a concretizat acum cu această aparatură performantă pe care o donăm Spitalului Municipal. Le mulțumim foarte mult spectatorilor care au venit la spectacolele noastre și tuturor celor care au fost alături de noi în acest turneu", ne-a declarat Ștefan Voicu, directorul executiv al "Cuibului artiștilor". (video)
Partenerii "Cuibului artiștilor" în turneul național #cu inima la teatru au fost FanCurier, Cramele Jidvei, Facultatea de Inginerie a Instalațiilor București și Asociația Friends for Friends.
Donația constă într-un aparat performant de monitorizare a funcțiilor vitale la bebeluși și un aspirator secreții, ambele cu toate accesoriile necesare. "Aș vrea să le mulțumesc încă o dată tinerilor artiști pentru gestul lor frumos, de o noblețe sufletească extraordinară. Sunt tineri minunați, cu inima mare, tineri care nu rămân indiferenți la nevoile celor din jur", a afirmat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu. (video)


02 Oct 2017 20:52 17628 vizualizari


Comentarii


  • 03.10.2017 20:33 Razvan Iancu Niste oameni cu suflet mare. Sunteți un exemplu de urmat . Ar mai fi multe de spus despre voi... Bravo vouă !
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
645 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
4950 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
595 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
1361 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV