"Cuibul artiștilor" a revenit la Câmpina cu aparatură pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal

Actualitate (Categoria articolului)

În primavara acestui an, compania de teatru independent "Cuibul artiștilor" a organizat un turneu caritabil prin țară cu piesa "O zi de vară". Tinerii actori au susținut 13 reprezentanții la care intrarea a fost gratuită, spectatorii putând face donații individuale, în funcție de posibilități. Iar cu banii strânși în urma acestui turneu, aproximativ 10.000 lei, "Cuibul artiștilor" a cumpărat aparatură pentru bebelușii de la Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Câmpina.

#cu inima la teatru s-a numit turneul național efectuat de "Cuibul artiștilor", o companie de teatru "dependent" de spectatori, așa cum le place să-și spună, formată din actori tineri și studenți la UNATC. A fost o călătorie prin țară pentru a convinge publicul tânăr de frumusețea spectacolului. Un șir lung de reprezentații susținute cu inima la teatru și la bebelușii de la Câmpina. Astăzi, "Cuibul artiștilor" a revenit în municipiul nostru cu aparatura achiziționată cu banii strânși în urma turneului caritabil. "Un turneu în care care am învățăt multe despre noi, o experiență unică de care ne-am bucurat susținând în același timp cauza copiilor care se nasc la Maternitatea din Câmpina. Acest turneu s-a concretizat acum cu această aparatură performantă pe care o donăm Spitalului Municipal. Le mulțumim foarte mult spectatorilor care au venit la spectacolele noastre și tuturor celor care au fost alături de noi în acest turneu", ne-a declarat Ștefan Voicu, directorul executiv al "Cuibului artiștilor". (video)
Partenerii "Cuibului artiștilor" în turneul național #cu inima la teatru au fost FanCurier, Cramele Jidvei, Facultatea de Inginerie a Instalațiilor București și Asociația Friends for Friends.
Donația constă într-un aparat performant de monitorizare a funcțiilor vitale la bebeluși și un aspirator secreții, ambele cu toate accesoriile necesare. "Aș vrea să le mulțumesc încă o dată tinerilor artiști pentru gestul lor frumos, de o noblețe sufletească extraordinară. Sunt tineri minunați, cu inima mare, tineri care nu rămân indiferenți la nevoile celor din jur", a afirmat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu. (video)

17318 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Razvan Iancu 03.10.2017 20:33 Niste oameni cu suflet mare. Sunteți un exemplu de urmat . Ar mai fi multe de spus despre voi... Bravo vouă !

Actualitate

138 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1318 vizualizari
19 mar. 2023 17:40

O tânără din Galați, la un pas să-și piardă viața în Bucegi, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină sâmbătă, în Bucegi, pe Valea Rea, spre Cabana Mălăiești, după ce o tânără din Galați, în vârstă de 25 ani, a căzut într-o prăpastie, mai bine de 100 metri.

Alte stiri recente

1347 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1136 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.