1,65 milioane lei pentru semaforizarea a trei intersecții din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În toamna anului trecut, Primăria Câmpina a organizat achiziția publică pentru documentația necesară în vederea semaforizării a trei intersecții, lucru despre care am scris la momentul respectiv. Între timp, documentația (proiect și studiu de fezabilitate) a fost realizată, iar mâine, în cadrul primei ședințe din acest an, Consiliul Local va aproba indicatorii tehnico-economici pentru semaforizarea celor trei intersecții: Bulevardul Culturii cu Strada Griviței, Bulevardul Culturii cu Strada Plevnei, străzile Ana Ipătescu și Toma Ionescu.

După cum reiese din studiile de fezabilitate, semaforizarea celor trei intersecții ar costa aproximativ 1,65 milioane lei (fără TVA). O sumă foarte mare, dar care, probabil, se va reduce în urma licitațiilor. Pentru fiecare investiție în parte, valorile prevăzute în proiect sunt următoarele:
- Intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Griviței - 959.010 lei (fără TVA). Valoarea este mare pentru că, după cum se explică în expunerea de motive, sistemul de semaforizare din această intersecție trebuie corelat cu cel din intersecția de la Casa Cărții, iar echipamentele de aici sunt într-o avansată stare de degradare. Prin urmare, în paralel cu semaforizarea intersecției Bd. Culturii cu Griviței, vor fi instalate echipamente noi și la intersecția de la Casa Cărții.
- Intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Plevnei - 332.810 lei (fără TVA).
- Intersecția străzii Ana Ipătescu cu strada Toma Ionescu - 358.020 lei (fără TVA).

4002 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marius L. 26.01.2017 11:07 O sa va rog sa urmariti cine castiga licitatia pentru introducerea semaforizarii, aveti acces mai usor decat mine la informatie. Sunt sigur ca va fi o lucrare cu dedicatie. Despre pret va pot spune ca este exagerat, 15 miliarde jumate fara tva, va dati seama ce inseamna asta ?!

Actualitate

724 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

411 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.