“Germana pentru simpatici”, un volum de Livia Miu, lansat la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Un spațiu inedit pentru lansarea unei cărți, holul de onoare al Colegiului Național “Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, a fost decorul lansării volumului “Germana pentru simpatici”, al Liviei Miu, profesor de limba germana la această instituție de învățământ.

Holul de onoare s-a dovedit neîncăpător în fața mulțimii de elevi și cadre didactice care au ținut să fie alături de profesorul Livia Miu la această lansare. De asemenea, au mai fost prezenți și colegi care au contribuit la acest volum.
”Am scris, în primul rând, pornind de la sentimentul că ar fi nevoie de ceva mai mult în ceea ce privește conținutul manualelor. M-am gândit că predarea gramaticii este mult prea banală și poate chiar plictisitoare, dar dacă aș lega gramatica de o poveste, de povești, în general, o să ajung să captez atenția celor care doresc să învețe această limbă. Important este să vă atingeți obiectivele atrași de călătorie, să fiți atât de atrași de carte, de poveste, încă să uitați că de fapt învățați gramatica”, astfel a rezumat autorul cărții lansate miercuri, 28 septembrie, profesor Livia Miu, povestea care a dus la apariția acestui volum, un volum care nu înlocuiește manualele existente, ci vine în completarea lor.

6522 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

418 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

1905 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

Alte stiri recente

222 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

149 vizualizari
02 oct. 2023 18:27

Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: